Nasippp Baybymucize aaay canım neden Muğla’da olmadı bebek yoğun bakıl ünitesi yok mu? Kilosu ne durumda imiş korkma haftası çok küçük değil kuzu da dayanabildiği kadar dayandı annesi dua edelim inş sağlıcakla kucağına alacaksın 🤲🏻
Baybymucize Nasippp aradı boş küvez var mı diye doktorum Muğla araştırma hastanesi yada Denizli özel sağlık hastanesi iyi dedi direk Denizli’ye gönderdi başım çatlıyor hayırlısı olsun canım artık benmde gücüm kalmadı allahım kızıma sağlık ömür bağışlasın
Suzii-90 Baybymucize hayirlisi neyse o olsun canim sağlıklı sıhhatli kavuşun da haftan da iyi çok şükür hayirli haberler verirsin insallah
Menekse22 Baybymucize insallah saglikla kavusursunuz kizinla , elinden geleni yaptın artik kavusma vakti ise keyfini çıkar.
Hnfmhmt Baybymucize csnım benim korkma 32 ne güzel bir hafta maşallah yavrum o zamana kadar bekledi bak annesi 🥰 insallah hayırlısı ne ise o olur bizi haberdar et
Emlyyyy Nasippp rahim ağzın kapali dedi canim bnm dr uzunluk söylemiyor Bnde stres yapmamak icin sormuyorum
Nasippp Emlyyyy bende bilmiyorum ya kronikleşti zaar kültür verdirdi bide Muhammed kültür istemiyor Kemal de yapalım dedi Allah razı olsun 😀
Suzii-90 Nasippp kiz bu neden dusmuyo normalde düşmesi lazım değil mi antibiyotik fitil falan çok garip yani düşmemesi doktor ne dedi bu duruma canim
Nasippp Suzii-90 daha sonucu gösteremedik canım pazartesiye kaldı doktor geç geldi sonucu beklemedik. bende anlamıyorum ya bide şu toz suya katılanlardan deneyeyim hiç kullanmadım onlardan belki işe yarar ya 🤦🏻♀️
Emlyyyy Nasippp Kasiklarimda da oluyor belim inanilmaz agriyor bebek yoplanmiyo simdilik canim .Seninde kulturune bakması lazim zaten ah o Muhammed, 😀kulturde bisey urerse ona gore verir doktor ilac sonucta
Menekse22 Toprakdag ilaçlarım aynen devam ediyor canim. benim de kasilmalarim devam ediyor ama artık bu kasilmalari normallestirdim ,haftada bir gidiyorum artik kontrole bugun de gittim hunilesme falan bile yok.sanirim bizim de hamileligimiz boyle geçecek
Hnfmhmt Nasippp canım cranberry meyvesi ve kuru dut ye her gün 8 10 ar tane. Ben yiyorum bida enfeksiyon olmadım benimde lokosit 90 lardaydı ilaçta kullndım bunlarıda tüketiyorum
Nasippp Hnfmhmt kuru dut aldırdım canım ama ister istemez kurt çıkınca yiyemedim☹️ Arada kaynatıp suyunu içiyorum bende yarın yapıp içeyim bayadır içmedim 🤦🏻♀️ Bide kızılcık aldırdım onuda çerez gibi yiyorum ama işe yarar mı bilmşyorkö