Minnaki_beklerken Nasippp ben genelde 34 okuyorum hapi birakma haftasi olarak burada da canim. Doktor da bana o sekilde biraktirdi. Tabi belki pihtilasma seviyesine gore de degisiyor olabilir. Benimki onlem amacliydi. O yuzden senin doktorun sana farkli bilgi verebilir 😊
Menekse22 Toprakdag canim kasilmalarim devam ediyor benim. Doktor da medikal olarak herseyin yapıldığını söylüyor. Ama bu hafta biraz daha azaldi sanki sen nasilsin
Toprakdag Menekse22 iyiyim bende çok şükür ama kasılmalarim devam ediyor özellikle akşam üstü arka arkaya gelemeye başlıyor fitil almak zorunda kalıyorum 😔 Kontrolün nasıl geçti, ilaçlar için bi değişiklik var mı
Menekse22 Toprakdag ilaçlarım aynen devam ediyor canim. benim de kasilmalarim devam ediyor ama artık bu kasilmalari normallestirdim ,haftada bir gidiyorum artik kontrole bugun de gittim hunilesme falan bile yok.sanirim bizim de hamileligimiz boyle geçecek
Emlyyyy Nasippp karin kasik agrisi vardi dr nts bakti sanci misin diye hamdolsun şimdilik yoktu canim
Emlyyyy Nasippp rahim ağzın kapali dedi canim bnm dr uzunluk söylemiyor Bnde stres yapmamak icin sormuyorum
Nasippp Kızlar bendende hem idrar hem idrar kültür testi istedi idrar sonucum çıktı. lökasit 78.2 bakteri 743 ilaç kullanmama rağmen kurtulamıyorum bu enfeksiyondan şaştım kaldım
Suzii-90 Nasippp kiz bu neden dusmuyo normalde düşmesi lazım değil mi antibiyotik fitil falan çok garip yani düşmemesi doktor ne dedi bu duruma canim
Hnfmhmt Nasippp canım cranberry meyvesi ve kuru dut ye her gün 8 10 ar tane. Ben yiyorum bida enfeksiyon olmadım benimde lokosit 90 lardaydı ilaçta kullndım bunlarıda tüketiyorum
Baybymucize Bebek dikişe dayanmış sancım durdurulamadı her an Doğum olabilir Muğla’dan Denizli’ye sevk edildim şuan yoldayım artık
Nasippp Baybymucize aaay canım neden Muğla’da olmadı bebek yoğun bakıl ünitesi yok mu? Kilosu ne durumda imiş korkma haftası çok küçük değil kuzu da dayanabildiği kadar dayandı annesi dua edelim inş sağlıcakla kucağına alacaksın 🤲🏻
Suzii-90 Baybymucize hayirlisi neyse o olsun canim sağlıklı sıhhatli kavuşun da haftan da iyi çok şükür hayirli haberler verirsin insallah
Baybymucize Nasippp aradı boş küvez var mı diye doktorum Muğla araştırma hastanesi yada Denizli özel sağlık hastanesi iyi dedi direk Denizli’ye gönderdi başım çatlıyor hayırlısı olsun canım artık benmde gücüm kalmadı allahım kızıma sağlık ömür bağışlasın
Menekse22 Baybymucize insallah saglikla kavusursunuz kizinla , elinden geleni yaptın artik kavusma vakti ise keyfini çıkar.
Hnfmhmt Baybymucize csnım benim korkma 32 ne güzel bir hafta maşallah yavrum o zamana kadar bekledi bak annesi 🥰 insallah hayırlısı ne ise o olur bizi haberdar et
Nasippp Emlyyyy bende bilmiyorum ya kronikleşti zaar kültür verdirdi bide Muhammed kültür istemiyor Kemal de yapalım dedi Allah razı olsun 😀