Baybymucize Suzii-90 garibanıma üzülüyorum artık oda içimde mahvoldu ilaçtan hıçkırıyor ama afedersiniz popomdan hissediyorum hıçkırığını foto yüklemeyi bilmiyorum biraz önce doktora çektim gigince göstercem bildiğin tepe oluyor bir yanım dakikalarca öyle kalıyor ve asla kımıldamıyor
Suzii-90 Baybymucize hickirsin canim hıçkırması güzel ciğerleri gelişiyo ama o tepe gibi olmasi kasilma diye biliyorum canim insallah o da düzelir ne yaptın gittin mi doktora
Minnaki_beklerken Nasippp 34. Haftaya girdigim an biraktim ecopirini canim. İgneyi de tum doktorlar dogumdan bir gun once dedi. Sadece perinatolog dogum sancisi oldugunu dusunursek sancilarinin o zaman kesecegiz dedi yani birkav gun oncesinden kesmis olabiliriz dedi. Bilmiyorum tam olarak nasil olacak
Minnaki_beklerken Baybymucize insallah kontrolde sorun cikmaz canim ya. Durdurabilirsiniz kasilmalari. Bol su icmeye calis hem kasilmaya iyi gelir insallah
Emlyyyy Nasippp dr a gittim canim ben ciğer geliştirici soramadım agriyla gittim nst çekildim hamdolsun sıkıntımız yok bakalım
Minnaki_beklerken Nasippp ben genelde 34 okuyorum hapi birakma haftasi olarak burada da canim. Doktor da bana o sekilde biraktirdi. Tabi belki pihtilasma seviyesine gore de degisiyor olabilir. Benimki onlem amacliydi. O yuzden senin doktorun sana farkli bilgi verebilir 😊
Nasippp Emlyyyy nasıl ağrın vardın canım kasılma falan mı? Ee neden olmuş aceba canım ne dedi bende geldim bekliyorum doktor yukarı çıkmış 🤦🏻♀️
Suzii-90 Baybymucize insallah canim insallah rahatlamaya calis insan strese girince bile daha çok ağrılar oluyo
Emlyyyy Nasippp karin kasik agrisi vardi dr nts bakti sanci misin diye hamdolsun şimdilik yoktu canim
Suzii-90 Bende girdim çıktım kızlar bebeğimin herseyi normal çok sevindim bende herseyine bakti doktorum içimi rahatlattı
Menekse22 Toprakdag canim kasilmalarim devam ediyor benim. Doktor da medikal olarak herseyin yapıldığını söylüyor. Ama bu hafta biraz daha azaldi sanki sen nasilsin
Toprakdag Menekse22 iyiyim bende çok şükür ama kasılmalarim devam ediyor özellikle akşam üstü arka arkaya gelemeye başlıyor fitil almak zorunda kalıyorum 😔 Kontrolün nasıl geçti, ilaçlar için bi değişiklik var mı
Menekse22 Toprakdag ilaçlarım aynen devam ediyor canim. benim de kasilmalarim devam ediyor ama artık bu kasilmalari normallestirdim ,haftada bir gidiyorum artik kontrole bugun de gittim hunilesme falan bile yok.sanirim bizim de hamileligimiz boyle geçecek