Toprakdag Nasippp sanırım ilk aldığım kıyafeti bu lazım olur mu hastane de bilemedim de erken doğarsa yeni doğanlar büyük geliyor. İnşallah canım benim 🤲 o günleri de görelim hatta ben şimdiden o güne ışınlanmak istiyorum 😊
MystryYy Nasippp inşallah cnm oyle istiyorum ki yavrumu kucgmda . Aklm hep onda anca resimlerle ozlem gideriyoruz. Bazen hayal ediyorum yanımda oldugunu yuzumde bir gülümseme olusuyor. Annelik cok degisik.bir duyguymus hamileyken degil ama dogurup yuzunu görünce daha cok anladim. Rabbim hepinize saglkla kavusmayi nasip etsin 🤲
Nasippp MystryYy O kadar hakkısın ki canım sen canlı halini gördün bunlsrı hissetmen çok normal ben ultrason görüntüsünü görünce içim gitti ☺️ Asıl o zmn sahiplendiğimi hissettim sanki dolaba astım gördükçe seviyorum kızımı ki sen canlı halini gördün yanında olmasını elbette istersin ☺️
MystryYy Toprakdag ins cnm Allah razi olsun . Sizde saglikla kavusun zamanında yavrulariniza insallah 🤲🤲
Baybymucize Arkadaşlar otururken böyle kasıklarıma ağrılar batıyor yemek için kalkıyorum sadece çok ağırlık var gibi hissediyorum bıçak batıyor gibi yatıyorum hemen belimde ağrıyor dinlenince anca kendime geliyorum sizdede böyle oluyor mu
Nasippp Baybymucize canım sen iyice ağırlaştınya normal bence bazen benimde kasıklarımda olunca oluyor dediğin özellikle namaz kılarken o dolgunluğu fark ediyorum ama bende bıçak batması gibi olmuyor da arada bir bi ağrı vurup geçtiği oluyor o kadar
Toprakdag Baybymucize ben hiç oturmuyorm yemeği yatarak yiyiyorum aşağı baskı yapmasın diye şimdi diktim ayaklarımı baskı yapıyor
Baybymucize Nasippp inşallah ondandır canım yaa 5dk oturdum sadece hemen ağrı zaten vücudum böyle tetikte bişey yapsamda ağrısam diye canım zorlanıyorsan oturarak kıl eğilip kalkmak bişey yapmasın canım
Nasippp Baybymucize başka bi şikayetin var mı canım baskı hissi falan oturarak kılıyorum canım rabbim kabul etsin farzları kılıyorum sadece 🥺 Bazen bebeğimi kasıklarımda hissediyorum bazen göbek deliği hizasında böyle değişmesi normaldir değil mi?
Baybymucize Nasippp canım böyle kasıklarıma bıçaklar saplanıyor hayırlısı bakalım ne çıkacak bundan benmde öyleydi canım bir aşağıda bir yukarda eskiden pek hareketliydi kızım şimdi ileri geri zorla hareket ediyor 🥺
Nasippp Baybymucize yeri daraldı minik biraz da acelece ediyor dayanabildiği kadar dayanacak inş güzel düşünelim ☺️
Nasippp Toprakdag canım allah razı olsun sen şuanda düşünme bunları senin durumun benden farklı rabbim biliyor yaşadıklarımızı inş doğumdan sonra tüm vakitlerin tamamını kılacağız biz namazdayken yavrular ağlamaya başlıcak allahım hayali bile güzel bu günleri yaşat bizlere ☺️🤲🏻
Toprakdag Nasippp amin iple çekiyorum 1 gün bile geçtiğinde çok mutlu oluyorum o günler gelsin inşallah 🤲
Pinkchemistry @Baybymucize dayanicaz canim biraz daha Allahin izniyle 34 35 i gorsek yeter ben hrr hafta gidicem doktor öyle dedi benimde 32 bitmek üzere Allahim biraz daha yardim etsin bize
Baybymucize Pinkchemistry benmde doktor o haftaları görsek dedi 31+2oldum bunayın son günü 32olcam allah izin ederse dayanıcaz