MystryYy Toprakdag minik prensesm toparlanmaya calisiyor cnm bir sknti yok cok sukur . Sadece özlem var arada cok ozluyor insan. Ama dogmasa karnmda olcakti yine goremicektim diye kendimi teselli ediyorum. Bende nrmal hayatma dönmye calisiyorum bebek çıktı gobek kaldi ☺️ onun derdindeym simdi artik korse tayt gyeblrmisim doktorum giy dedi. Yarim giyip duzenli yuruyuslere baslicam. Kizim cikana kdr bende toparlym dedim
Toprakdag MystryYy sen güçlü bir kızın güçlü annesisin daha güzel günleriniz olcak ne güzel ikiniz de toparlanıyorsunuz masallah kuzuma da
Nasippp MystryYy normal canım az bi oturunca bile belim ağırıyor yürümeye başlayınca bizde biraz ağrılar olur ama çok şükür ki normal hayata döneriz sağlıcakla Yerim o miniği yediği süt şifa olsun hızlı hızlı kilo alsında annesine babasına kavuşsun 🥰
MystryYy Nasippp inşallah cnm oyle istiyorum ki yavrumu kucgmda . Aklm hep onda anca resimlerle ozlem gideriyoruz. Bazen hayal ediyorum yanımda oldugunu yuzumde bir gülümseme olusuyor. Annelik cok degisik.bir duyguymus hamileyken degil ama dogurup yuzunu görünce daha cok anladim. Rabbim hepinize saglkla kavusmayi nasip etsin 🤲
Toprakdag Nasippp aynen öyle kuzum ben prematüre hastane çıkışı aldım ameliyattan sonra ne olur ne olmaz diye şimdi o geldi içim bi tuhaf oldu mutlu oldum 🤗
Nasippp Toprakdag oy yerim onun cicilerini ben insan alıp almamak konusunda kararsız kalıyor ama görünce bi içine çekesi geliyor ☺️ Rabbim giydiği günleri göstersin
Baybymucize Toprakdag bir komşu vardı benmde canım beni arayıp serklaj olduğumu duyunca geçmiş olsun bile demedi hamileydi kız benm öyle sorunlarım yokkk senin rahmin çok büyük heralde bebek durmuyor diye dalga geçti ben onun yüzünden 19.hafamda kanamam oldu stresten nst ye girdim stres olma açma telefonu boşver bir daha açmadım aramadı zaten inşanlar okadar anlayışlız ki
Toprakdag Baybymucize Ne kadar boş insanlar var gerçekten ya maksat senin nasıl olduğun değil senden öğrenip sağda solda bak duydun mu deyip dedikodu yapmak.Rabbim halden anlayan insanları çıkarsın karşımıza 🤲
MystryYy Toprakdag ins cnm Allah razi olsun . Sizde saglikla kavusun zamanında yavrulariniza insallah 🤲🤲
Kelebekler Nasippp ayak altına yastık olabilir ama sadece ayak altı degıl de yatagınızın ayağından direk kaldırtın eşiniz altına bi şeyler koysun kitap koysun mesela yatak ayak ucunuzdan basınıza doğru eğimli olsun ben öyle yatıyorum
Kelebekler Nasippp yani ben öyle yatıyorum biraz boynum agrıyo asagıya kayıp gidiyorum bazen ama olsun bebeğim için Herseye değer biz elimizden geleni yapalım gerisi Rabbimizin takdiridir hakkımızda hayırlı olanı yasamayı nasip etsin Allahım 🤲🏻
Toprakdag Nasippp sanırım ilk aldığım kıyafeti bu lazım olur mu hastane de bilemedim de erken doğarsa yeni doğanlar büyük geliyor. İnşallah canım benim 🤲 o günleri de görelim hatta ben şimdiden o güne ışınlanmak istiyorum 😊
Nasippp MystryYy O kadar hakkısın ki canım sen canlı halini gördün bunlsrı hissetmen çok normal ben ultrason görüntüsünü görünce içim gitti ☺️ Asıl o zmn sahiplendiğimi hissettim sanki dolaba astım gördükçe seviyorum kızımı ki sen canlı halini gördün yanında olmasını elbette istersin ☺️
Baybymucize Arkadaşlar otururken böyle kasıklarıma ağrılar batıyor yemek için kalkıyorum sadece çok ağırlık var gibi hissediyorum bıçak batıyor gibi yatıyorum hemen belimde ağrıyor dinlenince anca kendime geliyorum sizdede böyle oluyor mu
Nasippp Baybymucize canım sen iyice ağırlaştınya normal bence bazen benimde kasıklarımda olunca oluyor dediğin özellikle namaz kılarken o dolgunluğu fark ediyorum ama bende bıçak batması gibi olmuyor da arada bir bi ağrı vurup geçtiği oluyor o kadar
Toprakdag Baybymucize ben hiç oturmuyorm yemeği yatarak yiyiyorum aşağı baskı yapmasın diye şimdi diktim ayaklarımı baskı yapıyor
Baybymucize Nasippp inşallah ondandır canım yaa 5dk oturdum sadece hemen ağrı zaten vücudum böyle tetikte bişey yapsamda ağrısam diye canım zorlanıyorsan oturarak kıl eğilip kalkmak bişey yapmasın canım
Nasippp Baybymucize başka bi şikayetin var mı canım baskı hissi falan oturarak kılıyorum canım rabbim kabul etsin farzları kılıyorum sadece 🥺 Bazen bebeğimi kasıklarımda hissediyorum bazen göbek deliği hizasında böyle değişmesi normaldir değil mi?