Nasippp ben her kontrole gittiğimde dikişlerde açılma vs sıkıntı yok dedi hep iyiydi durumum bana birde alttan rahminden kullanılan bir ilaç verdi hem ağızdan alınıyor hemde rahimden fitil gibi kullanıyorsun o ilaç açılmayı önlüyor ben ilk 1 hafta ağızdan kullandım. Çok yan etkileri vardı bâş ağrısı uyku halsizlik yapıyordu günde 3,4 kere uyuya kalıyordum. Sonra alttan kullanmaya başladım yan etkisi olmuyordu sana ilaç verdi mi birde haftada bir kere iğne vuruluyordum sana verdimi

Nasippp yani şuan normal doğum gibi gözüküyor doktor sezeryan falan demedi zaten dikiş açılınca bebek kanala giriyormuş hemen

Smctn tamam canım çok tesekku ederim bn özgür hocayı duydum bklmn nasip olursa inşllh o aklmdn geçıyor

Mgo canım ilk doğumunda kaç mm iken atıldı serklaj hep yatarak mı geçirdin nasıldın?

• Mgo bunu yanıtladı.

Dilaraant56 iğneyi serklaj olduğumda hastahanede 2 kez oldum sonrasında vermedi. Progestan kullanıyorum ağızdan magnezyum kullanıyorum enfeksiyon olmasın DİE haftada 1 vajinal fitil verdi kullandığım vitaminler falan var kan sulandırıcı kullanıyorum bide

Mgo merhabalar size birşey sormak istiyorum😇 kaçıncı haftada dikişleriniz alındı, doktorunuz mu normal doğum yaparsın dedi yoksa siz mi tercih etmiştiniz, ve en merak ettiğim şey dikişler nasıl alınıyor bilgilendirme yaparsanız çok sevnirim😍😇

• Mgo bunu yanıtladı.

Goknurkilic 5.ay gibiydi benim gittiğim doktor anlayamadı. Bende bir değişiklik olduğunu kasılmalarım ve ağrılarım olduğu için başka bir doktora gittim. O acil yaptı. Bende istemiştim normal olmasını ama doktora bırakmıştım o da normale yönlendirdi hep zaten öyle de oldu. En kolayı dikiş alınması kırt kırt ipi kesiyorlar onu hissediyorsun sadece acı hiç olmuyor.

Nasippp 22mm di. Doktor yatmana gerek yok kendini yorma yeter demişti. Ama ben çoğunlukla hep yattım.

Mgo maşallah canım peki serklajdan sora ki sürede kasık ağrın kasılman falan olmadı mı? Bana 35 mm iken atıldı şuan 16+6 olduk yatarak geçiyorum doktorum evin içinde yavaş yavaş gez sora yat demişti

• Mgo bunu yanıtladı.

Geçmiş olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayi nasip etsin. Benim de 21. Haftada detayli ultrasonda belli oldu, 1cm acikligim vardi. Sonra da kisalma ile devam etti. Takip edildi ve serklaja karar verildi. 25+6da serklaj oldum. 37. Haftada dogum yaptm cok şükür. Nst de surekli sancim cikti. Nidicard kullandim. Toplanmalari ben de cok yaşadım. Enfeksiyon riskine karsi surekli camasir degistirdim , bol su ictim.

Canimannem
                maşallah subhanallah canım darısı bizlerin başına inşaAllah🤲🏻
                toplanmalar için bişey demiş miydi doktorun olabilirmiymiş yani.

Pinkchemistry evet geçti arada oluyor bazen bel aşrıdından uyuyamıyorum kendiliğinden geçiyor bu seferde bebek sağımda toplanıyor gibi oluyor hemen geçiyor ama doktora sordum bakalım ne dicek 22+6 haftalığım sizde de oluyor mu

baby3_ valla uzama oluyor Muş bende anlamadım perinotoloğ vajinal baktı rahim ağzıyla ilişkisi kalmamış dedi arkaya yerleşmiş dedi bende iyi mi dedim iyi dedi anlayamadım 21mm di 35mm olmuş arada kısalıyor

Kizlarrr hepinizin mevlid kandili mübarek olsun birbirmize dua edilim.bu guzel gunde. Rabbim.hepimize saglikla.sihhatle zamninda doğumlar nasip etsin. 💕🌼🤲

MystryYYy senin kandilinde mübarek olsun canım bende diyecektim bu mübarek günde hepimiz bir birimize ismen dua edelim evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza alalım inş ☺️🤲🏻

Kızlar serklaj olduktan sonra yiyip içerken nelere dikkat ettiniz, tuvalete çıkarken agrım oluyor ishal gibi hissediyorum ama değilim de agrım oluyor biraz nedenini anlamadım doktor pilav makarna yeme dedi ekmeği çok az ye dedi avuç içimin yarısı kadar kadar yedim siz böyle bir sorun yaşadınız mı

Fatmakrbg canım kabız olup ikinmaman için öyle demiştir dikişler daha yeni tutamsi lazım on onbeş güne o yuzden

Fatmakrbg ben 2 kez serklaj oldum doktorum hiç şunu bunu yeme demedi sadece kabız olma dedi duphalac surup verdi her ihtimale şükür hiç içmedim kabizda olmadım yemek yerken 2 bardak su içiyorum gün içinde suyu çok içiyorum

Fatmakrbg canım bana doktor şunu yeme bunu yeme gibi bişey demedi. Ama ben her akşam kayısı yiyorum çayın yanında çok şükür şuana kadar olmadım kabız sende Tüket her gün 4-5 adet iyi gelir inş