Zeynep007 vuslat_ekimde ben oldum 24 ve 28 haftamda doktorum herhangi birşey söylemedi biontech ol dedi o kadar
Hellobaby12 Zeynep007 Mabelbebek Nebos vuslat_ekimde Eveeet hanımlar hafta güncellemesi yapalım mı bakalım doğum sırası kimlerde 🥰 etiket yapamadıklarımda yazarsa seviniriz
gizemozdemirr90 nzlm45 canim sut konusunda bende cok stres yaptim ve ilk gunler hic gelmedi bu yuzden. Suan soylemesi kolay biliyorum ama kendine sunu soyle ‘sutum eninde sonunda gelecek’ 🙏🏻
iremgun Kızlarrr ben de doğurdum şükür🙏😊 cumartesi sancısız kontrol sonrası salı sezeryan için görüşecektik ki cumartesi gece 11de suyum geldi. Pazar da 11 de doğum yaptım 🙏 rabbim herkese hayırlı doğum nasip etsin inşallah bolca dua ettim.
Tubbbbbbbbb iremgun masallah size ben de tam bakıyordum dogum yaptın mı diye 🥰 Allah analı babalı büyütsün saglıklı huzurlu bir ömrü plsun bebişin 🥰🤲🏼
Babyyyymother Tubasel55 alıştım alıştım cok şükür iyi 2 ay 5 günlük oldu bile 😂 sen nasılsın nasıl gidiyor
Tubasel55 Babyyyymother bende 52 alamıyorum ya herkes çubuk gibi kaldın diyor napalim yani. Enzirdigm icin alamiyorum
Babyyyymother Tubasel55 ayni canim bende bide emzirdigim içinde yiyorum da aslında bol bol ama yok yani alamiyorum boyun kaç benim 1 65 baya zayıf duruyorum