nzlm45 aynılarını yasadım hiç telas yapma. Öncelikle hastane tipi pompa kiralamalısın, hastanedeysen ve orda varsa makine onu al ama yoksa dışarıdan hemen kirala. Başta 5ml sonra aynı gün 10 a yükseliyor sen 2 saatte bir sağacaksın sonra 30-40 diye artacak yarına kdar. Sşin şu an hemen kiralasın internetten bulup yola çıksın.
bestlak damla kullandım, hastanede ebe hemşire exczaneden sipariş etti rezene ve birçok bitki extraktı.
sarılık için sen emzireceksin o emdikce yenisi üretilecek. Şu an midesi zeytin kadar bunu unutma senin 5ml dediğin onun midesini dolduruyor. İlk 24 saat beslenmeye ihtiyaçları bşle yok öyle düşün.. bugün sağmaya başlamalısın dğzenli olarak lütfen aksatma hastanede yoksa derhal siz kiralayın.
hortumu bugğn yarın cıkartırlar sonrasında korseni takarsın hastaneye yakın medikalci olmalı ordan bi lohusa korsesi isteyebilir eşin. Ben hamile destek korsem vardı onu taktım cok rahat ettim. İlk on günde 12 kilo gitti. Bana da ilk görenler doğurmamış gibi demişti çok acımasızlar salla bosver