Hellobaby12 nzlm45 ayy hayırlı uğurlu olsun gözünüz Aydın sağlıkla büyütün inşallah darısı biz bekleyenlere inşallah 🌺☺️
Rceyda ZumrutHanim 32 deyim. Gelişim geriliği yok şuanlık ama bilmiyorum ilerde ne olur ben günde 8 doz kullanıyorum 5 6 kere kasılma oluyor. Magnezyuma bu hafta basladım.
ZumrutHanim Rceyda hastaneden ciktiktan sonra hemen magnezyuma devam etmedin yani. doktor mu istedi hemen başlama diye
vuslat_ekimde dilancetinnn benimde 4 taneydi başımın ağrısından duramayınca 3 e düşürdüm doktoruma söylemedim hatta 32 dem sonra 6 ya çıkar dedi ama 3 içiyorum hala gözlerime vuruyordu ağrısı 3 tanede yan etki yapmadı bi deneyin olmazsa insanın modu düşüyor 33. Haftaya geldik çok şükür
dilancetinnn vuslat_ekimde salıya kadar by şekilde idare etmeye çalışacağım salı günü doktor kontrolünde doktora sorayım indir dese indiririm bende . Birde rahim boyunuz kaç mm’di başladığınızda şuan kaç mm . Gerçekten kasılmalarımız azaldı . Karnım hamur gibi yumuşak 🤲🙏🏾 İnşllah ilerlemez 23 mm de kalır yada daha da uzar 🙏🏾🤲
VeraVrea nzlm45 gözün aydın canım benim çok sevindim, allah sağlıklı mutlu güzel bir ömür nasip etsin ailenize bebisinizle 🤗 heyecanı mutluluğunu tahmin edebiliyorum, ve şaşkınlığını :) hepsi çok güzel darısı diğer bekleyenlerin basına🙏🏻
vuslat_ekimde dilancetinnn benim rahim boyum 25 mm çok değişmedi 28 falandı ilk serklaj olduğumda doktor düşürme demişti bana ilaç sayısını
Nebos @iremgun günaydın irem hanım benden 3 gün oldu kahve leke geliyor demiştim ya az önce jöle kıvamında kahverengi leke geldi dün akşam 30 dk boyunca karnım taş gibi oldu karın bel ağrısı girdi ama sonra geçti acaba az önce nişan mi geldi kafam karıştı 🤷♀️😊
iremgun Nebos ayy az önce benim de öyle bir şeyim oldu. Ben de merakmiçindeyim bu konuyu. 13de kontrolüm var doktora soracağımsize de geri dönüş yaparım ne dediğini. Yani biraz böyle jel kıvamındaydı ben de anlamadım. Ama karnın taş gibi olmasını şöyle söyledi ebe ben nstye gittim çok uzun sürünce. Taş gibi oluyor ya o aslında kasılma/ağrıymış ama o mesela 5dkda 1 e düşünce düzenli sancı oluyor dedi. Sancın var ama bu sancı doğum sancısı olmaz dedi. Mesela hep 50 60 çıktı ben de dedim heh sancım var ama arada o pik noktalarının değişmesi lazım gibiymiş. Anlatabildim mi bilmiyorum 🙈 Bu arada Günaydın heycan yaptım sabah sabah 😊🌸
Rceyda ZumrutHanim evet hemen baslamadım doktorum vermedi damardan alımın etkili oldugunu gerekirse tekrar serum verecegını söyledi. Nidicardla ikili kullanımda sorun oldugunu okumustum baska yerlerde belki o sebepledir. Ama bu hafta verdi hap olarak.
Nebos iremgun evet anlıyorum artık çok okuyoruz doğum sancısı nin nasıl olduğunu hiç sormayın ya bizde bi heyecan yaptık akşam geliyor diye 😄 valla bugün dışarı çıkacağım kuaför dü alışveriş ti felan tabi göbeğim izin verirse belki yardımcı olmuş olurum doğuma 😂 haberleşelim inş yine bende salı günü gideceğim kontrole gelen giden olmazsa tabi
iremgun Nebos valla bennde anlamadım bu doğum sancısını anlamayacağım diye korkuyorum🙈😃 çıkın çıkın bir şey olmaz ama dikkat edin sıcağa ben sabah akşam yürüyorum, squat yapıyorum umarım bir şeyler olmuştur açılma falan🙈🤣 tamamdır ben haber vereceğim😊 size iyi alışverişlerr🤗💕
Nebos iremgun ben 37 yi birkaç gün doldurayım dedim 37+3 şu an artık başlayacağım ya yürüyüş ve squat a sagolun teşekkür ederim 😇
ZumrutHanim Rceyda benimkisi de hastaneden cikinca hemen magnezyuma devam et dedi ama ben 2 haftadir almiyorum nidicardla nasi bi sorun oluyormus
iremgun Nebos canım şimdi geldim nişan olabilirmiş evet ama bir şey görünmedi ultrasonda. Salıya tekrar kontrol verdi. Sancı falan çıkmadı tekrar bugün alttan kontrol etmedi o gün bakıp artık karar vereceğiz. Beklemeyebiliriz kilosu önde gidiyor diye dedi bakalım.
Rceyda ZumrutHanim doktorun dediyse devam et canm. Emin olmamakla birlikte nidicard gibi tansiyon ilaçlarının etkisini azalttıgını okumustum ama doktorum böyle birşey demedi.
nzlm45 Kızlar hepinize teşekkür ederim 💗 çok değişik zor güzel Bi duygu anlamaya çalıyorum şimdilik biraz kendime geleyim tecrübeleri yazarım 🐣. Ama hiç panik yapmayın ben doğurduysam herkes doğurr😂
Rceyda ZumrutHanim 24 saat ama arada antibiyotik serum vs taktılar cıkartıp bir buçuk gün sürdü bitmesi