Zeynep007 Nebos benim doktorum da 25 eylülden sonra alırız dedi 25 Eylül 38+3 oluyor bende 37 diye kendimi hazırlamıştım oysa ki 🤷♀️ Neye göre karar veriliyor bilmiyorum suan 33+0 oldum ve erken doğum riskin artık yok dedi doktorum
iremgun Nebos oldu evet ama ilerleme olmadı 1 cmle kaldı öyle 10 gündür daha doğrusu belki de artmıştır ama haberim yoktu😃 sancı vs hissetmiyorum kontrolüm cumartesi günü bakalım🙏
iremgun Nebos yaa bana bir dikiş alındığı gün nst çekildi bir daha çektirmedi. Bakalım bu cumartesi ne diyecek 😊 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🍀
nzlm45 Nebos ne bileyim gün yaklaştıkça da beter korkmaya başladım şöyle olur mu böyle olur mu diye, doktor bana da yürü dedi ama sancı dan baskıdan yürüyemiyorum bebek çok aşağıda ve sürekli vuruyor hissediyorum, bakalım sonumuz hayretsin Allah
Nebos iremgun banada bugün çekildi sancı çıkmadı pazartesi de resmi tatil salı günü giderim inş sağlıcakla gelsin bebişler :)
nzlm45 Mavi_Lal cuma ne kadar oluyorsunuz, hadi hayırlısı günü belli olup beklemeyi bende çok istiyorum
Mavi_Lal nzlm45 Doktorum bu zamana geldik riske atmak istemiyorum dedi bende beklesek mi diye düşünmedim değil çünkü kilosu hep az ilerledi
nzlm45 Mavi_Lal benim de minyon ne yaptıysam kilo almadı, bende bıraktım genetik diye, bnde de plesenta yaşlanması var ama çok ciddi değil dedi o yüzden bekliyoruz bakalım ne zaman gelir