SemaTogmus Nasippp inanın ki konunun üzerine mi psikolojik mi bilmiyorum bugün defalarca oldu göbek deliği hizasında hemen hemen sanki top gibi bişey toplanıyor ve bir kaç saniye sonra kendiliğinden geçiyor
Nasippp SemaTogmus psikolojik de olabilir canım doktoruna sor istersen bir daha ki kontrolün ne zmn? Ben psikolojik etkilenen bir insanım sanırım sende öylesin
Caglacmrt MystryYYy ediyorum ediyoruz,bir cok insan duaci saolasunlar birimizden birinin dua kapisi acik olur belki,allah yardimcimiz olsun insanllahh🤲🤲
baby3_ Caglacmrt bende 19+4 te 5mm ile acil girdim serklaja rabbim herkese sağlık versin bebeklerini kucağına almayı nasip etsin.
baby3_ Caglacmrt 1 hafta olduk daha canım 20+4 yarın kontrolüm var eğer evine git derse kendi evimize geçicez nasipse . Yer tutmuştuk. Progestan kesinlikle istemiyorum dedi crinone jel buldurttu eczane eczane gezip. Haftada 1 prolutun var . Magnezyum vermedi yarın bi sorucam . Tetenoz u sordum 5 yıl içinde olduysan çok önemi yok dedi çünkü hep yatar vaziyetteyim sağlık ocağına gidebileceğimi sanmıyorum
Caglacmrt Smctn oylemi,nerede oldun hangi hastanede ve suan hangi ilaclari aliyorsun lavoboya kalkabiliyormusun?surecin nasil geciyor ?
Smctn Caglacmrt ankara hacettepe de oldum fitil olarak progestan haftada bi protulon ve kan sulandırıcı iğne kullanıyorum elbette lavaboya gidiyorum yemek yerken oturuyorum annem yapıyor yemek iş sağolsun
Caglacmrt Nasippp cok tesekkurederim allah razi olsun adim cagla comert ,dualarin kabul olur insanllah dua kapin acik olur belki🤲🤲💙🧿💙
Serapemre Nasippp ınsallahhh ❤️🙏🙏🙏bnm duruma gore bakılcak 36 da alabılırım dedı bır rısk gorursem.hastaneye gıttıgınde bıle yurume tekerleklı sandalyeyle gıt doktorunun odasına cok zor ama herseyıyle dıkkat etmk zorundayız🙏
Nasippp SemaTogmus aynen bende öyle canım bende cuma gideceğim devlette ki doktora özelde ki doktora da 14 de ün değişeceğim. doktor kontrolünden sora bilgilendir beni canım
SemaTogmus Nasippp canım merhaba Doktora gittim geldim nst ye bağladı ama çok şükür bişey çıkmadı ama kasılmaları engelleme adına adalati ikiye çıkardı sabah akşam ve magnezyumu da öyle yürüyüşü yasakladı önce hafif yapabilirsin demişti
Caglacmrt baby3_ her doktor farkli ilac tavsiye ediyor,ben suan okadar cok ilaclar aliyorum ki icim disim ilac oldu. benim prulotom ignem 3 gunde 1 olacak sekilde vuruyorum 1 aydir.durumun suan iyidir umarim,allah yardimcimiz olacak 🤲🧿🤲
Nasippp baby3_ canım allah kabul etsin inş buradaki herkes ile bir birimize bolca dua edelim rabbim dualarımızın kabulünü göstersin bizlere🤲🏻❤️
Boncugummmm Sedazzz bnm 2 kaybım war canm ozmn soyledıler 3 de dikiş atılcak dye geçen de histereskopi oldum başja doktor tekrar soyledi kesinlikle dkiş attırman lazım dedi bnde o yuzden şimdiden çok korkuyorum rabbım yardımcn olsun sag saglim kuvcagna almak nasip olsun