Nasippp merhaba oncelikle hepimize herkese buyuk gecmis olsun diliyorum,benim hikayem cok zor gecti ve geciyor,ben 20.haftamda rahim acikligimin 2,56 cm oldugunu ogrendim ve acil amerikan hastanesinde amaliyat edildim,2 gun hastanede kaldiktan sonra taburcu edilmistim ve sdece tuvalet disinda kalmayacaktim 10 gun sonra tekrar acilmam olmustu hemde hastanede kalmam gerektigi takip altinda olmam gerektigi ve dogum olursa bebegin bakilamayacagi soylendi cunki bulundugum yerde erken dogumunitesi yoktu,bende evde yatmaya devam edecegimi soyledim ve ilac sayilarimi arttirdi,1hafta sonra ki kontrolumde bu sefer 5 cm acilmis ve heran dogum olabilecegim soylendi ustelik 23.haftaya girmek uzereydim 32 haftanin altinda dogan bebeklere bakilmadigi icin beni ozel denizli saglik hst ambulansla sevk ettiler,1 haftadir burdaydim her an dogum olacak diye surekli kontrol altindaydim ustelik 2.serklaj yapilacakti ayri peritinolji uzmanida kontrol etti beni burada ve acilmamdan kaynakki enfeksiyonum cok olmustu surekli damardan antibiyotik vuruyorlardi oda 1dk kolumu felc ediyordu😭,ortak karar ile 6 gun sonra 2.amaliyata alindim ama orda agladim doktor lutfen bebegime birsey olmasin onu icerde tutun demistim doktorumda zaten esin aradi bu amaliyatin riskli olabilecegini geldigim yerdeki doktorun cok tavsiye etmedigini soyledigini anlatti bakacagiz eger uygun bulmazsam yapmayacagim zaten dedi,kontrol ederken canim yanip bagirinca bana narkoz verdiler,uyandigimda odama goturuyorlardi,aksama dogru doktor geldi ve bana amaliyat yapmadigini soyledi oysa ben kendimi amaliyat olmus gibi hissediyordum vajinam yaniyordu,sebebi esim ve ben baski yaptigimiz icin riske girmek istememis icimdeki dikisi alip yeni dikis atilacakti bebek kesesi asagida oldugu icin igne degmesinden bile suyum delinebilirmis bu sebebden bizde ona yuklenebilirmisiz,bugun bizi taburcu etti ve hastanenin karsisinda esyali daire kiraladik,acil durum olursa gelirsiniz dedi,yani suan kaderime mahkum edildim ilaclarla gidebildigimiz kadar gidecegiz,Allahim yuzumuze baksin maddi ve manevi cok yiprandik,psikilojimiz bozuldu,tuvalate bile kalkamamak 2 adim bile atamamak,yasadiklarimiz cok zor allahim herkese acil sifalar versin 🤲😓😪