Nebos Merhaba güzel anneler yarın 37 haftalık oluyoruz ve dikişlerim alınacak çok şükür bugünleri gördük dikiş aldırma tecrübemi umarım güzel bir şekilde anlatırım çünkü korkuyorum da birazcık 😄
Nebos nzlm45 inşallah şu an için normal doğum devlete takipliyim 41.haftaya kadar normal doğum için bekliyoruz dedi çatı muayenesi hakkında birşey söylemedi yarın tekrar sorarım inş o an aklıma gelirse :)
Nebos nzlm45 doktorum bugün bebeğin başı büyük doğum anında kanalda sıkışıp inmezse sezaryene alabiliriz dedi ilk kez böyle birşey söyledi bu haftaya kadar bugün dikişler alındı 1 cm açıklık var
Nebos Merhaba hanımlar dikişler alındı düşündüğüm gibi acılı bir işlem değil 5 dk bile sürmedi alınır alınmaz 1 cm açılma oldu şu an hastanede beklemedeyim tekrar muayene olacağım
Nebos nzlm45 planlı sezaryen değilse burada çoğu kişiye 37 de dikişler alınacak denildi yanlış değilsem doktordan doktora bazı düşünceler değişebiliyor bugün doktora artık yürüyüş yapabilir miyim diye sordum 1 hafta daha bekle dinlen dedi hatta bugün yatıracaktı beni ben pek istemedim sancı olursa gelirim dedim doktorunuz sizi daha iyi biliyordur bence içiniz rahat olsun çünkü ben başka bi hastaneye gittim geçen haftalarda doğum anında da alınabilir dedi farklı bi doktor
Hellobaby12 Nebos kesinlikle doktora göre değişiyor bana da bebeğin iri dikişi erken alalım diyen doktor bile oldu bence takibinizi yapan doktoru dinleyin stres yapmayın
Zeynep007 Nebos benim doktorum da 25 eylülden sonra alırız dedi 25 Eylül 38+3 oluyor bende 37 diye kendimi hazırlamıştım oysa ki 🤷♀️ Neye göre karar veriliyor bilmiyorum suan 33+0 oldum ve erken doğum riskin artık yok dedi doktorum
nzlm45 Nebos ne bileyim gün yaklaştıkça da beter korkmaya başladım şöyle olur mu böyle olur mu diye, doktor bana da yürü dedi ama sancı dan baskıdan yürüyemiyorum bebek çok aşağıda ve sürekli vuruyor hissediyorum, bakalım sonumuz hayretsin Allah
iremgun Nebos oldu evet ama ilerleme olmadı 1 cmle kaldı öyle 10 gündür daha doğrusu belki de artmıştır ama haberim yoktu😃 sancı vs hissetmiyorum kontrolüm cumartesi günü bakalım🙏
iremgun Nebos yaa bana bir dikiş alındığı gün nst çekildi bir daha çektirmedi. Bakalım bu cumartesi ne diyecek 😊 sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🍀
Nebos iremgun banada bugün çekildi sancı çıkmadı pazartesi de resmi tatil salı günü giderim inş sağlıcakla gelsin bebişler :)