iremgun Aysemin54 kendini kasmayın hiçbir şey hissetmezsiniz. Spekulum takılırken hissediyorusnuz sadece onda aman aman bir şey değil. Bana dikiş ipin bu diyince aa dedim bitti mi 😀 baya bir şey olacak sanmıştım. Endişe etmeyin hiç
mutlugebeee Nasippp Kızlar ilk gebeliğim 24+2 yim şu an 23 te öğrendim kısalmam olduğunu uzunluğu 25.98 serklaj yapılmadı progestan fitil ve dinlenmeyle düzeltmeye çalışıyoruz sizlere kaç mm ken yapıldı?
nzlm45 mutlugebeee buradakilere genelde eskiden kayıpları olduğu için, önlem amaçlı başta atılıyor, bende 12 haftada atıldı mesela, o yüzden birşey diyemedim, ama yinede 1 doktıda daha görünün bence
VeraVrea nzlm45 ben de hissediyordum ama doktor o senin hissedebileceğin bir sey değil dedi. Orası hareket eden kaslardan olmadıgı için sanırım… yine de ben içimde yavbancı gıcıklayıcı bir sey var diye hissediyordum hele yorulunca
iremgun Aysemin54 dikişi alması toplam max. 3dk sürdü. Sonra normalde çatı muayenesi yapmam ama hazır çatıdayke bakayım hem açılma falan oldu mu kontrol edeyim dedi bir 2 dk da o sürdü toplam 5dk ya kalktım canım.
mutlugebeee Annecik41 evet tam sınır çünkü bakalım üç gün sonra da değişiklik olmazsa dikiş atar muhtemelen
Melisacaaglar Kızlaar haftada dikişlerim alınmıştı kontrol ettiğinde doktorum 2 cm açıklık vardı bebek baskı yapıyordu haftaya doğurursun diye göndermesine rağmen şuan 40+2 oldum yarın suni sancı ile doğumumu başlatacak doktorum. Bol bol duanıza ihtiyacım var. Gönlünüzü ferah tutun.
Celikkhs Merhaba benim 22. Haftada 2.1 kısalma ile acil serklaj atıldı. 34. Haftaya kadar doktor kontrolü dışında çok nadir ayağa kalktım. 37de dikişim alındı. Dikiş alınırken spekulum beni biraz zorladı ama dikiş alınması vs hiç hissetmedim 10 dk sürmemiştir zaten. Dikiş alınınca hemen 2cm açılmam oldu. 38+1deyim squat yürüyüş plates hepsini yapıyorum ama kanala girmedi henüz. Önceden gelecek diye korkarken şimdi gelmez oldu😀 çok stresli dönemler geçirdik hepimiz ama Allah yardım ediyor dikkat ettikten sonra gerisi tevvekkül. Bugünleri göremem gibi geliyordu yattığım zamanlar ama hepsi geçiyor. İçinizi ferah tutun inşallah hepimiz dahada güzel günler göreceğiz bebeklerimizle 🙏🏼🤲🏻
iremgun Hellobaby12 ay evet ya öyle dedi. Foğumda bana ne verecek bakalım merhaba bekliyorum dedim😃 o da hijyenik bir şey bulurum diyor🙈😃
Hellobaby12 iremgun sende buraya yazmayı unutma bizde onu isteyelim o zaman ☺️ Bu arada dikişlerden kurtulmana çok sevindim Rabbim yardımcın olsun inşallah sağlıkla hayırla kucağına da almak nasip olur