VeraVrea Babyyyymother doktor salı günü çıkarırız demişti sabah ama şimdi 4 te bilgilendirme zamanı var yanına cıkacagız. Nasıl oluyor tam bilmiyorum emzirmeye verirler mi yoksa süt sağma saatim geldi napmalı bilmiyorum
Babyyyymother VeraVrea benim çıkarmaya 2 gün kala emzirmeye başlattılar onun dışında hep sagdim 2 saatte bir ama belki senin kaldığın hastanede farklıdır durum olmadi çık sonrasında sağım yaparsın cok doluysa göğüslerin biraz sagadabilirsin bilemedim 🤷♀️
VeraVrea Babyyyymother biz simdi eve geldik sağmaya devam ediyoeum iki saatte bir, yavasca artıyor gelen miktar sanki. Çıkarken doktorla konustuk kontrol amaçlı tutuyorum klinik sonuclara göre yani emmesi ağlaması tepkileri ptesi de verebiliriz dedi. Sen eve git dinlen, sütünü sağ bize getir merak etme dedi🤷🏻♀️
Babyyyymother VeraVrea evet canim sen 2 saatte bir muhakkak sag gece 3 saate çıkabilir yavas yavas artacak hatta bebek emince sut daha çok geliyor benim öyle oldu cok şükür insallah seninde öyle olur 🙏
nzlm45 Kızlar sizin de doğuma yakın dikişi ve orayı hissettiğiniz oldu mu? Bugün daha bilhassa her wc sonrası ta oranın içinin acıdığını hissediyorum
VeraVrea nzlm45 ben de hissediyordum ama doktor o senin hissedebileceğin bir sey değil dedi. Orası hareket eden kaslardan olmadıgı için sanırım… yine de ben içimde yavbancı gıcıklayıcı bir sey var diye hissediyordum hele yorulunca
nzlm45 Babyyyymother benim de ilk kez başıma geldi, bebek de bugün inanılmaz hareketli, pazartesi randevum var bakalım o vakte kadar duracak mı,
iremgun Aysemin54 kendini kasmayın hiçbir şey hissetmezsiniz. Spekulum takılırken hissediyorusnuz sadece onda aman aman bir şey değil. Bana dikiş ipin bu diyince aa dedim bitti mi 😀 baya bir şey olacak sanmıştım. Endişe etmeyin hiç
mutlugebeee Nasippp Kızlar ilk gebeliğim 24+2 yim şu an 23 te öğrendim kısalmam olduğunu uzunluğu 25.98 serklaj yapılmadı progestan fitil ve dinlenmeyle düzeltmeye çalışıyoruz sizlere kaç mm ken yapıldı?
nzlm45 mutlugebeee buradakilere genelde eskiden kayıpları olduğu için, önlem amaçlı başta atılıyor, bende 12 haftada atıldı mesela, o yüzden birşey diyemedim, ama yinede 1 doktıda daha görünün bence