nzlm45 Nebos günümüz neredeyse aynı, bizde de biraz açılma başlamış, uzanıyorum bu hafta hep, ayağa kalkınca baskı da başlıyor diye, yine de şükrediyorum çünkü benim de 2 kaybım var, Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder 🙌
Nebos nzlm45 evet bu hafta dikişlere baskıyı net bir şekilde hissediyorum özelikle ayakta olunca dikişler 37 de alınacak ama bebek baskısı devam ederse 36 da alabiliriz demişti doktorum 3 gün sonra kontrolüm var bakalım ne diyecek âmin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımza alırız yavrularımızı 🤲
VeraVrea Babyyyymother çok beklenmedik bir aekilde koynumda mutlu mutlu yatıyordu uyuyordu emiyordu nerden cıktı anlamadık.. pompa kiraladık hastane tipi kolıstrum sağıp bırakıyoruz ama ben aksamüstü taburcu olacagım o kalacak çok zor
nzlm45 Babyyyymother grubun panik ataığıyım😂 bnde çok bekliyorum bakalım pazartesi doktorumuz ne diyecek
iremgun nzlm45 ay yok işte sızlamasın diye yazdım inan hiç acı olmuyor ya ufak bir sinek ısırığı gibi bir şey yerleştirirken o kadar. Özellikle senin için yazdım ben rahatla diye 😊🌸
Nebos Ben birçok kez spekulum ile muayene oldum vajina girişini genişletip rahim ağzını görmeye yarıyor maalesef benim her seferinde canım çok yandı normalde ağrı eşiği çok düşük biriyim zaten ama dikişlere ve rahim ağzına zararlı bir etkisi yok 😇
Babyyyymother VeraVrea evet malesef seni çok iyi anlıyorum hastaneden yalniz çıkmak çok zor ben sormuştum sebebi ne diye hep serklajli olmama bağladı cicuk doktoru halbuki o kadar dikkat etmiştim ve hiç tahlillerimde de çıkmamıştı enfeksiyon.Sut için iyi yapıyorsun canım eve gecincede gönder sütünü ne kadar kalacak bellimi
VeraVrea Babyyyymother doktor salı günü çıkarırız demişti sabah ama şimdi 4 te bilgilendirme zamanı var yanına cıkacagız. Nasıl oluyor tam bilmiyorum emzirmeye verirler mi yoksa süt sağma saatim geldi napmalı bilmiyorum
Babyyyymother VeraVrea benim çıkarmaya 2 gün kala emzirmeye başlattılar onun dışında hep sagdim 2 saatte bir ama belki senin kaldığın hastanede farklıdır durum olmadi çık sonrasında sağım yaparsın cok doluysa göğüslerin biraz sagadabilirsin bilemedim 🤷♀️
VeraVrea Babyyyymother biz simdi eve geldik sağmaya devam ediyoeum iki saatte bir, yavasca artıyor gelen miktar sanki. Çıkarken doktorla konustuk kontrol amaçlı tutuyorum klinik sonuclara göre yani emmesi ağlaması tepkileri ptesi de verebiliriz dedi. Sen eve git dinlen, sütünü sağ bize getir merak etme dedi🤷🏻♀️