UralAybars0921 nzlm45 iyi bari ya birazcık da olsa normale dönmeyi özlemişim. Yine de dikkat etmekte fayda var. Size de büyük geçmiş olsun, inşallah zamanında kucağımıza alırız 😋
Zeynep007 Rceyda ay teşekkür ederim 🙏🏻☺️ Benim de vurdukça aklım yerinden oynuyor zıplıyorum birşey olacak mı ne oluyor diye 🤨 Çok aşırı dönme başladı böyle sanki sığamıyor gibi geliyor yerine özellikle akşam bu saatlerde bomba gibiyim patlamaya hazır:))
Zeynep007 iremgun ayy inşallah ☺️Hem korku hem heyecan karmakarışık duygularla gidiyoruz bakalım İrem hanımcım 🙏🏻❤️
Gulbeyazk VeraVrea maşallah canım Rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah gözünüz aydın canım
Gulbeyazk UralAybars0921 canım 3 hafta daha dişini sık sonra normale gönderir doktorun bn 36 da doğum yaptım şükür kuvöze girmedik
UralAybars0921 Gulbeyazk ayyy inşallah, oğlumla pazarlık yapıyorum. Her hafta, biraz daha dur diye diye gidiyoruz 😍 darısı bana da olsun ya inşallah
Mabelbebek Zeynep007 korkularla başladığımız bu serüvenin galibi bizim olacağımızı bildiğim için cok mutluyum çünkü diğer gebelere göre cok emek veriyoruz. Gebelik okuluna katılmak aklıma gelmedi hastane ev arası koşturmaktan. Ama araştırıp bakacağım bende. Öpüyorum sizi ve mucizenizi 😘😘😘
Kelebekler VeraVrea maşallah size rabbim sağlıklı güzel ömürler versin yası uzun olsun gözünüz Aydın 🧿😊🤲🏻
iremgun VeraVrea çok yüksek değil inşallah kısa zamanda yanına gelecektir. Üzülme sütün kesilmesin. Rabbim şifa versin inşallah en kısa zamanda 🙏🍀
_elif- biyologelif dun kontrolüm vardi 30 mm olmus selviks kalınlığı. Progestani günde 2 taneye cikardi doktorum. Birde haftada 1 kere yapılacak iğne verdi. 10 gün rapor verdi. 10 gun sonrada kontrolüm var. Insallah istenilen kalınlığı ulaşır.
iremgun Merhaba kızlar, 37 olduk şükür ve dikişlerimi aldı şimdi doktor😊 öyle ay öldüm bittim bir ağrı vs yok. Kendinizi kasmazsanız hiçbir şey hissetmezsiniz. Spektrumu koyarken ufak bir acı oluyor ama öyle çok bir acı değil dediğim gibi.
nzlm45 iremgun okurken oram sızladı resmen 🥵, bizimki doğumda alınacak ben her şeyden korkuyorum canım çok tatlı 🤗