Zeliha006 nzlm45 Benimde kasılmalarım özellikle akşamları adet sancısı gibi sancılarla birlikte oluyo bana doktorum endol verdi anlamadım szin kullandığnız ilaç etkili ozamnazaltıyosa
Rceyda Zeliha006 bende kasılmalarım için nidicard ve endol kullanıyodum ama endol suyumu azalttı bu hafta kestik sadece nidicardla devam ediyorum. Günde bir ikiye düşmüştü kasılmam endolu bırakınca arttı.
Llalolalaooooo nzlm45 seninde maşallah haftan güzel biraz kafanı rahatlatmaya bak 34 dü de geçersin inşallah Allah’ın izniyle
nzlm45 Llalolalaooooo bebeğiniz nasıl merak ettim, doktor lar bişrley diyor mu inşallah güzel haberler yazarsınız buraya
Zeliha006 Rceyda Rceyda evet canım internette bende öyke okudum ama yapcak bişey yok doktorum onu verdi
Rceyda Tubbbbbbbbb tamamen tesadüf bi şekilde banyoda suyum geldi gibi hssettim doktora gttk hemen su testi yaptılar ama kararsız kaldılar cnkü suyum en alt sınırın bi üstündeydi 5 alt sınır 6.5 cktı benmki su gelmediğini düşündü doktor ama yine de hastaneye yatırdı bayramda sıvı takibi yaptı amnisure testi aldırdı bize onu yaptı suyum değilmiş gelen. Endole bağladı kontrol edelim bi kaç gün dedi ertesi gün braz artmıstı bugün gittim kontrole suyum normale dönmüş. Cok cok zorda kalmadıkca endolü kullanmayacağız.
Tubbbbbbbbb Rceyda anladım cnm benmde 34. Haftada azalmış 100 iken mesela 80 olmuş demişti de bu cuma gidecem bakalım ne diyecek 🤷🏽♀️ Sen kac haftaliksin ?
Llalolalaooooo nzlm45 sarılığı warmış ışık tedavisi görüyor , oksijen desteği bırakılmış nefes alabiliyor mu kendi onu değerlendirecekler bugün , emme yapabiliyor mu ona da bakacaklar inşallah bakalım daha iyi olacak Allah’ın izniyle
nzlm45 Llalolalaooooo inşallah güzel haberlerini alıp buraya yazarsın, bebiş nasıl, ben de karnımdaki nasıl bişey çok merak ediyorum
biyologelif Kızlar doktorum sezeryan tarihimi verdi haftyaa salı nasip olursa kavuşuyorum kızıma. darısı sizlere ve tüm isteyenlere. O kadar heyecanlandım ki anlatamam. 2. Çocuğum olmasına bu duyguyu tatmış olmama rağmen mutluluktan uçtum. Birçoğunuzun ilk evladı tahmin edemiyorum sizlerin heyecanını☺️
VeraVrea biyologelif hayırlı olsun insallah kolaycacık geçer kavusursunuz. Bizim günümüz aynıydı diye soruyorum neden erken alıyor? Bana sezeryan istersem 39+0 yani 13 ağustos dedi
Seyda652 biyologelif hadi gözün aydın canım sonraki haftada nasipse sıra bizde kaç haftalıkken alıcak doktor bebişi