iremgun Ezgiii11 erken doğumu önleyici en büyük şey serklaj zaten. Progestan ile prolotan da öyle. Daha verebilecek başka ilaç yok zaten. Yara için enfeksiyona dikkat etmen lazım bolnsu iç. Çamaşırını sürekli değiş hatta evdeysen giymeyen arkadaşlar bile vardı burada.
biyologelif VeraVrea bende tek bakacğaım canım annem sadece 4-5 gün dikişlerim iyi olana kadar kalacak o kadar sonra başbaşayız minikle Allah yardım eder
biyologelif VeraVrea ben dahada erken döneceğim şimdiden kara kara düşünüyorum bakıcı işini ufacık bebeğe kim bakar, biberon versem mi, emzirsem nasıl yetişirim hem bebeğe hem işe kafamda deli sorular😟
Babyyyymother biyologelif canim emzireceksin evde sen yokken de kasik biberonla sütünü verecekler simdiden üzülüp kendini strese sokma sanirim sende öğretmensin devlettemisin? Bir süre ücretsiz izne fln ayrilsan olmaz mi
Tubbbbbbbbb biyologelif bende ücretsiz izne ayrılacam bakalım ama annemle baya bir kalacağız çok heyecanlı anne olmak fikri 🤩
VeraVrea biyologelif biberon emzik meme üç karışık kombo yapacagım. Sadece ilk altı gün biberon vermeyin diyorlar
Sedyas Kızlar dün dikişimi aldırdım 1 gun hastanede kaldım suan evimdeyim anne olmak gercekten zormuş 🤦♀️ sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz benimki cok agrılı gectı alınırken 😔
Tubbbbbbbbb Sedyas doktorum bana da agrili olacagini soylemisti dogumu degil de dikis alma fobisi olustu 🤦🏽♀️ Simdi normal dogumu mu bekliyorsunuz ?
Hyrynur Sedyas yaaa böle demeyin çok korkuorm ilk dogumumda erken dgum oldu suni sancıyla o acıyı ayırt edemedm iki farklı acımı cekecez
Babyyyymother VeraVrea Allah şifa versin canım bende normalde ailemden uzaktayımgidecegim evime bende tek buyutecegim mecburen ise de ara vereceğim bir süre cok ufakken kimseye güvenemem sanırım. Ama dogumdan sonra daha kimseye altini bile degistirtmedim zaten otomatik olarak herseyini kendin yapmak istiyorsun 🙏
biyologelif Babyyyymother devlette öğretmenim ödemelerimizden ötürü tek maaşla imkansız malesef ücretsiz izin. Hem emse hem biberon alsa hiç sıkıntı etmem ama ilk kızım çok zor bebekti hem beni reddetti hem biberon almayınca aynı şeyleri yaşamaktan sanırım tırsıyorum azıcık. Sende mi öğretmensin?
biyologelif Tubbbbbbbbb anne olmak çok güzel büyüdükçe dahada anlamlı oluyor bebekken telaş ve tecrübesizlikten anlamıyırsun ama 3 yaşından sonra rahatlayınca sanki yoldaş oluyorsun😌
biyologelif Tubbbbbbbbb anne olmak çok güzel büyüdükçe dahada anlamlı oluyor bebekken telaş ve tecrübesizlikten anlamıyırsun ama 3 yaşından sonra rahatlayınca sanki yoldaş oluyorsun😌
Babyyyymother Gulbeyazk yaa bende aynıyım 35 günluk olduk ama 25 gundur yanımda cok duygusal geciyor hala diyorum benim yanımda misin rüya mı acaba diye 🥰
Gulbeyazk Babyyyymother durup durum ne güzel doğurmuşum diye seviyorum oğlumu bana gülüyorlar bilmiyorlar ki nasıl hasret kaldım evlada
Sedyas VeraVrea dikişim alınır alınmaz 1-2 cm acılmam oldu. Bide bebegın sancısı cıktı ben hissetmiyordum ama ondan dolayı sureklı nstye bagladılar parmakla alttan muane ettiler baya zorlandım
iremgun Tubbbbbbbbb Allah Allah benim doktorum da o kadar basit bir şey olarak anlattı ki biz muhabbet ederken bitti mi diye soracaksın o kadar anlamıcaksın dedi. Bence kendinizi kötüye odaklamyın rahat geçer kendinizi kasmayın🌸🍀
Sedyas Tubbbbbbbbb valla bana da agrısız olacak dedı ama ben cok zorlandım bide rahatlamama izin de vermediler direk isleme gecıs yaptılar baya bagırdım cagırdım agladım ama herkesin doktoru farklı yapısı farklı o yuzden benimkı zor oldu diye sizinki de zor olacak diye bısey yok normal dogumu bekliyorum suanda pazartesi bıdaha gıdecem
vuslat_ekimde Ikizdeniz oldum aslında bi aletle bakıyo doktor kamera sanırım 6 kez falan serklajdan sonra ama spekulum bilmediğim için meral ediyorum
Ikizdeniz vuslat_ekimde evet kamera canm ultrasonla bakilmis sana mandal gibi düşün acilmasi icin yani google dan bak istersen aslinda kasmazsan kendini acimaz
Sedyas vuslat_ekimde evet dikişi aldılar biraz zorlandım ben ama herkesin doktoru farklı bünyesi farklı bana biraz sert yaptılar ondan da acımıs olabilir
Babyyyymother biyologelif evet canim ama ben devlette değilim malesef özel okulda çalışıyordum biraktim 2 yaşına kadar kendim bakacagim o yüzden belki o zamana kadar atanma şansım olur 🤲 inşallah bi bebişin hem seni emer hem biberonu tutar senin içinde rahat olur umarım zor ilk başlarda benimkide geldiğinde emmiyordu korkmuştum cok şükür devamında alisti