Tubbbbbbbbb 36Tubaaslan37 tetikliyor bence de ben 20 Li haftalarda ağda kullanıyordum daha sonra bir hastanelik olduk kasılmalarım çıktı nst de dedim ağdadan olabilir mi acaba diye korktum sonra jiletle devam ediyorum ama dikiş öncesi ben de ağdaya gitmeyi düşünüyorum bir de ben 2 hafta da bir hep vajinal muayene oldum
Tubbbbbbbbb iremgun biyologelif Seyda652 kızlar malum hep yattık egzersizdir yürüyüştür doğum kolaylaştırıcı yöntemlerden uzak kaldık dikiş sonrası kolay doğum için ne düşünüyorsunuz nefes egzersizi yapıyorum bir
Seyda652 Tubbbbbbbbb evin içinde geziniyorum ben doktor sezeryan deyince egzersize falan gerek kalmadı canım
iremgun Tubbbbbbbbb ben hiç yatmadım ama 37den sonra ekstra pilates yapacağım. Aynen sizi gibi doğru nefes egzersizleri var YouTube da onları yapıyorum ben de.
biyologelif Tubbbbbbbbb ben 36 haftanın başında inan evde bir fiil aktifim yemek yapma mutfak toplama gibi sadece dışarıda gezme gibi. Benim sezeryan olacağı için bunda özel bir gayretim yok. Ama ilk kızımın doğumunda 6.aydan itibaren 30t -40 dk yürürdüm. Normal doğum yapmıştım ve öok kolay olmuştu
vuslat_ekimde 36Tubaaslan37 ben ağda yapıyodum kendim ilk 5 ay yaptım sonra zaten serklaj oldum tüy dökücü kullanıyorum doğumdan önce gitmeyi düşünüyorum çekiştirmeyle bişey olur diye korluyorum açıkçası
Rceyda vuslat_ekimde bende kasıyorum ama girdikten snra kasmayı brakınca acımadıgını farkettim bi dene sende😊
vuslat_ekimde Rceyda aynen canım zaten girene kadar kasıyorum bazen doktorum geri çıkarıyor o kadar kastığım için sonrada utanıyorum uğraştırıyorum diye🙈
Rceyda Sedyas işlem yaparken yDa muayene ederken vajinayı açmak için kullanılan maşa tarzı bi alet silindir şeklinde. Ama korkutmasın acı verici biriey değil ve açtıgını çok hissetmiyorsunuz doktorun kolay görmesi işlem yapması acısından gerekli
Rceyda 36Tubaaslan37 ben de ağda yaptırıyordum serklaja kadar ama serklajdan sonra yasaklandı. Tüy dökücü krem vs de yasak sadece jilet makas serbest. Ben de görebildiğim yeri yapıyorum.
Seyda652 Kızlar bişey sorcam ya aramızda kan sulandırıcı iğne kullanıp sezeryan doğum yapan varmı hatırlıyomusunuz
iremgun Seyda652 serklajlı değil ama kan sulandırıcı kullanan arkadaşım var o sezeryan olacak doktor önerisi ile
Melisacaaglar Kızlaarr 37. Haftayı doldurdum dikişlerim alındıı cinsel ilişki merdiven squat yürüyüş vs vs yasaktı hep Dikiş alındıktan sonra serbest mi doktoruma sormayı unuttumm
Llalolalaooooo Melisacaaglar bence artık riski atlatmışsınız yapılabilir artık😊😊 inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız 🌿. Dikişi nasıl alıyorlar acı hissi ws var mı bilgi verebilir misiniz ??
iremgun Seyda652 kan sulandırıcı kullananalra genelde sanki seseryan öneriyorlar diye biliyorum ama yanlış bir bilgise olabilir
Melisacaaglar Seyda652 dikiş alınırken kendimi ilk kastım acıdı sonra kasmayınca 0 agrı acı kanamam bile olmadı
Melisacaaglar Llalolalaooooo kendimizi kasmadığımız sürece acı 0 ama kasarsak acı var sanki acemi bi doktora denk gelmişiz gibi 😀 spekulum mu ne o alet zaten herşeyin başı dikiş alımı falan kolay