dilancetinnn -Tuba- merhaba ben de ilk gebeliğimde bebeğimi kaybettim şuan en pahalı hastaneye gidiyorum 26 haftaya geldik her gün kontrole geldim ilk başından progestan kullanmaya başlattırdı. Kontrollerde azalma olursa serklaj yaparız dedi şimdiye kadar ihtiyaç olmadı. Kendinizi serklaja odaklamayın ilaç tedavisi sürekli istirahatla Allah’ın izniyle sonuna kadar gelirsiniz
vuslat_ekimde Rceyda iyi o zaman sevindim😊 ama ben kendimi kasıyorum hep bi aletle baktığında falan şu kamera olandan
Rceyda vuslat_ekimde bende kasıyorum ama girdikten snra kasmayı brakınca acımadıgını farkettim bi dene sende😊
vuslat_ekimde biyologelif Mallesef hep bişey olur mu korkusu var bide bizlerin hamileliği daha hassas Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla zamanında kucağına almayı nasip etsin 🤲🏼
Rceyda Sedyas işlem yaparken yDa muayene ederken vajinayı açmak için kullanılan maşa tarzı bi alet silindir şeklinde. Ama korkutmasın acı verici biriey değil ve açtıgını çok hissetmiyorsunuz doktorun kolay görmesi işlem yapması acısından gerekli
Tubbbbbbbbb iremgun biyologelif Seyda652 kızlar malum hep yattık egzersizdir yürüyüştür doğum kolaylaştırıcı yöntemlerden uzak kaldık dikiş sonrası kolay doğum için ne düşünüyorsunuz nefes egzersizi yapıyorum bir
36Tubaaslan37 Kızlar özel bölgeniz için ( ağda, jilet )hangisini kullanıyorsunuz ben kuaföre gitmek istiyorum açıkcası sürekli jilet olayı sıkıntı yarın ne olacağı belli değil sonuçta ağda da erken doğumu tetikler diyorlar ( bu arada 27 haftalık olduk )
Seyda652 36Tubaaslan37 bende agdaya gitmeyi cok istedim ama cokta korktum salı günü 36 hafta olcam doktor kontrolunden sonra bi agda gidicem bu zamaana kadarda hep jiletle hallettim bide lazere gitmiştim bu sebepten tek tük var
iremgun 36Tubaaslan37 doktorum ağdayı yasakladı bana ki doktorum çok az şeyi yasakladı😃o yüzden dedim bir bildiği var demek ben gitmedim 37. Haftada dikişi alacak nasipse randevuda önce gidicem ama artık ağlaya. Bugüne kadar da eldivenle hallettim
Tubbbbbbbbb 36Tubaaslan37 tetikliyor bence de ben 20 Li haftalarda ağda kullanıyordum daha sonra bir hastanelik olduk kasılmalarım çıktı nst de dedim ağdadan olabilir mi acaba diye korktum sonra jiletle devam ediyorum ama dikiş öncesi ben de ağdaya gitmeyi düşünüyorum bir de ben 2 hafta da bir hep vajinal muayene oldum
vuslat_ekimde 36Tubaaslan37 ben ağda yapıyodum kendim ilk 5 ay yaptım sonra zaten serklaj oldum tüy dökücü kullanıyorum doğumdan önce gitmeyi düşünüyorum çekiştirmeyle bişey olur diye korluyorum açıkçası
Seyda652 Tubbbbbbbbb evin içinde geziniyorum ben doktor sezeryan deyince egzersize falan gerek kalmadı canım
iremgun Tubbbbbbbbb ben hiç yatmadım ama 37den sonra ekstra pilates yapacağım. Aynen sizi gibi doğru nefes egzersizleri var YouTube da onları yapıyorum ben de.
biyologelif Tubbbbbbbbb ben 36 haftanın başında inan evde bir fiil aktifim yemek yapma mutfak toplama gibi sadece dışarıda gezme gibi. Benim sezeryan olacağı için bunda özel bir gayretim yok. Ama ilk kızımın doğumunda 6.aydan itibaren 30t -40 dk yürürdüm. Normal doğum yapmıştım ve öok kolay olmuştu