Mavi_Lal nzlm45 33 haftaya girdik çok şükür 🙏🏻 Hastane çantası eksikleri almaya başladım. Geçen hafta kontrolüm vardı. Rahim boyu 2.94 olarak ölçüldü. Sen nasılsın canım
Llalolalaooooo nzlm45 salı günü nasipse kontrolüm var canım 😘🥰 şuan için kasılma baskı oluyor . Çok oturmamaya çalışıyorum oturunca dikişlerim agrıyor 😒😒 senin durumun nasıl canım nasıl gidiyor
VeraVrea Şimdi bir konuda gördüm süt gelmezse filan hangi mama veriliyor hastaneye giderken yanımıza alsak mı
Babyyyymother VeraVrea sütün gelecek canim gelecek diye düşün bebeğine yetecek kendine güven ve mama alma gerektiği durumda hemen alınır simdi düşünme böyle şeyleri 😊
Gulbeyazk VeraVrea canım bbm ilk gelmedi mama verdi ebe gelip ama biz peşini birakmadik sürekli emzirdik ilk hafta destek yaptım mamayla şimdi 17 günlük olduk sütüm yetiyor çoğunlukla çok sık emerse süt çayı içiyorum o gün
Gulbeyazk VeraVrea canım bbm ilk gelmedi mama verdi ebe gelip ama biz peşini birakmadik sürekli emzirdik ilk hafta destek yaptım mamayla şimdi 17 günlük olduk sütüm yetiyor çoğunlukla çok sık emerse süt çayı içiyorum o gün
VeraVrea Gulbeyazk yani hastane zaten kendisi veriyor değil mi koştur koştur refakatçimiz gidip mama aramıyor?
biyologelif Gulbeyazk canım 2 sorum olacak. Mamayı evde ilk haftalar ne ile verdin? Birde hangi markayı kullandın başta?
VeraVrea -Tuba- özelde yaptırdım ben ama çok ufak bir işlem devlette hızlı yapıyorlarsa acil serklaj olarak yaptırırdım.. doğum paketimden 6500 lira gitti 😰 devlette tanıdıgınız doktor varsa ayarlasınlar derim
Tubbbbbbbbb -Tuba- ben de üniversite hastanesinde yaptırdım ama işlem için hocaya ücret ödedik özel muayenesinde takip ediyor yatışları işletimleri hastanede oluyor
Gulbeyazk VeraVrea aynen canım kendisi veriyor hatta gerekirse hastaneden çıkana kadar verdiklerine şahit oldum sen yine de bilgi al hastanenden
-Tuba- VeraVrea Tubbbbbbbbb elazığda üniversite hastanesine gittik ilk gebeliğimi rahim ağzı yetmezliğinden kaybettim ama ordaki doktorlar ikinci bi bebek kaybetmeden yapamayız dediler bulunduğum ildede iyi bir özel hastane yok ne yapıcam çok kararsız kaldım
Tubbbbbbbbb -Tuba- evet devlette öyle bir uygulama varmıs ne sacmalık önlem için kayıplar olması psikolojik olarak ne halde olduğumuzun bir önemi de yok onlara göre 🤦🏽♀️ çevre illeri değerlendirseniz ?
36Tubaaslan37 -Tuba- Malatya ya neden gitmiyorsunuz Oranın araştırma hastanesi çok iyi hatta doktor ismi öneriyorum size Rauf hoca var perinatolojide
VeraVrea -Tuba- o zaman en yakın baska özele geçin sakın aksatmayın doktorla önceden telefon ya da görüntülü görüsme ayarlayın özelde doktor kend ne tavsiye ederse etsin siz istiyorum dedikten sonra bşr sey diyemez.
Mavi_Lal nzlm45 Daha hiç konuşmadık bir daha ki kontrole artık 32 haftada bebeğin kilosu 1.800 dü doktora az geldi biraz ne kadar bekler naparız bilmiyorum sağlıkla kavuşalım da.
nzlm45 Mavi_Lal bnde önümüzü görelim diye sordum çok da göremedik önünüzü 😂 bu hafta da tatile çıkıyormuş benim dr
Seyda652 nzlm45 benim doktorum mesela 37 olunca serklaj ipini alırızı diyodu enfeksiyona davetiye cıkaramayız sonucta orda bi cism var dedi
nzlm45 Seyda652 benimki doğum da alacağım hatta sezeeyam olursa bebek doğunca en son işlemi yaparım dedi