Seyda652 Kızlar bişey sorcam ya aramızda kan sulandırıcı iğne kullanıp sezeryan doğum yapan varmı hatırlıyomusunuz
iremgun Seyda652 serklajlı değil ama kan sulandırıcı kullanan arkadaşım var o sezeryan olacak doktor önerisi ile
Melisacaaglar Kızlaarr 37. Haftayı doldurdum dikişlerim alındıı cinsel ilişki merdiven squat yürüyüş vs vs yasaktı hep Dikiş alındıktan sonra serbest mi doktoruma sormayı unuttumm
Llalolalaooooo Melisacaaglar bence artık riski atlatmışsınız yapılabilir artık😊😊 inşallah saglıkla kucagınıza alırsınız 🌿. Dikişi nasıl alıyorlar acı hissi ws var mı bilgi verebilir misiniz ??
iremgun Seyda652 kan sulandırıcı kullananalra genelde sanki seseryan öneriyorlar diye biliyorum ama yanlış bir bilgise olabilir
Melisacaaglar Seyda652 dikiş alınırken kendimi ilk kastım acıdı sonra kasmayınca 0 agrı acı kanamam bile olmadı
Melisacaaglar Llalolalaooooo kendimizi kasmadığımız sürece acı 0 ama kasarsak acı var sanki acemi bi doktora denk gelmişiz gibi 😀 spekulum mu ne o alet zaten herşeyin başı dikiş alımı falan kolay
biyologelif Tubbbbbbbbb ben 36 haftanın başında inan evde bir fiil aktifim yemek yapma mutfak toplama gibi sadece dışarıda gezme gibi. Benim sezeryan olacağı için bunda özel bir gayretim yok. Ama ilk kızımın doğumunda 6.aydan itibaren 30t -40 dk yürürdüm. Normal doğum yapmıştım ve öok kolay olmuştu
vuslat_ekimde Rceyda aynen canım zaten girene kadar kasıyorum bazen doktorum geri çıkarıyor o kadar kastığım için sonrada utanıyorum uğraştırıyorum diye🙈
Shu Kızlar merhabalar 🙋🏻♀️ Serklaj sonrası idrar yolu enfeksiyonunuz oldu mu, benim açık sarı tonunda akıntım var. Enfeksiyon mu bilemedim 🤷🏻♀️
iremgun Llalolalaooooo eğer suyun tamamen gelirse 24 saat içinde doğumu gerçekleştiriyoruz dneişti doktorum. Kaç haftalıktın canım? Rabbim sağlıkla kavuştursun😊🙏🍀
biyologelif Llalolalaooooo benim geçenki gebeliğimde suyum baya geldiği halde 10 gün sonra doğum oldu. İçeride az su vardu. Haftan güzel inşallah su gelişi değildir ama gelse bile çok küvözde kalmaz canım
iremgun Llalolalaooooo hiç üzülüp stres yapma canım. Haftan kötü değil baya yakınmışız. Cumartesi ben de fenalaştım doktorum her şeyin yolunda doğsada sıkıntı olmayacağını söyledi ben de 34+2yim. Stres yapma ki bebiş etkilenmesin. Sağlıkla inşallah. Suyun olduğuna emin misin bu arada akıntı falan olmasın
Llalolalaooooo iremgun yok canım suyum galiba istemdışı su gibi geliyor pamuklu bez koydum geceden beri dört tanesi ıslandı gideceğim doktora hemen
iremgun Llalolalaooooo o zaman bekleme canım git. Güzel haberlerini bekliyorum. Şimdi netten baktım da 48 saat falan tüm su gelmiyorsa bekletiyorlarmış. Ciğer geliştirici yaparlar eğer suyunsa aksatma git hemen. Sağlıkla güzle haberlerle🍀🍀