feriii biyologelif duphalac da fayda etmedi magnesi kalsine verdi dogal yolla olmuyor hicbisekilde cok zorlanirsan lavman yaptir dedi doktor sirf bu kabizlik yuzunden hunilesme oldu
biyologelif feriii tüh zor bir durum. Kaçıncı haftasınjz bilmiyorum ama şöyle deyim ben serklajın ilk zamanları sanki aman zarar olmasın mantığıyla kasınca zorlanırdım. Kritik haftaları aşınca sanki kafam rahatları biraz daha kolaylaştı.
Rceyda feriii bende de aynı sorun var ilaçsız çıkamıyorum denemediğim yol kalmadı. Kivi biraz işe yaradı ama vücudum alıstıgı herseyi bir süre sonra etkisizleştiriyor. Magnesi calsine kullanıyorum ben de ama hergün değil bir gün içip iki gün içmiyorum.
VeraVrea feriii multivitamininizi Vinalac ile değiştirebilirsiniz prebiyotiklidir, hemoroid e de kesin çözüm. Tek eksiği balık yağını ayrı alıyorsunuz içinde yok ama içeriği piyasadaki bütün hamile vitaminlerinden en zengin olanı.
feriii biyologelif 27 haftadayim suan uc dort gunde bir surup icip o sekilde bosaltim sagliyorum korkuyorm da
feriii Rceyda bende ayni sekilde kullaniyorum bir gun icip iki uc gun ara verip kullaniyorum ikinma yasak suan ondan mecburum ilaclara
VeraVrea Rceyda feriii ben de magnesie calcine saba kullanıyorum, iki doktorum da önerdi hiçbir zararı yokmus
Zeynep007 Gulbeyazk haydi maşallah gözünüz Aydınn 🙏🏻❤️☺️ Allah sağlık sıhhat versin inşallah bebeğinize de size de böyle okudukça çok mutlu oluyorum doğum haberlerini
Gulbeyazk Zeynep007 Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah emeklerimizi boşa çıkarmasın iki gündür hayatımın en güzel anlarıni yaşıyorum şimdi yasadigimi anlıyorum zamanı gelince hepiniz tadım inşallah bu duyguyu
Mabelbebek feriii en güzel yöntem hastanede yattığım sürece doktorların ameliyat sonrası hastalara söyledikleri kulagimda aşina olmustu. Enjektöre zeytin yağı çekip anusunuze enjekte edin doğal rahatlama kesin çözüm.
Zeynep007 Hanımlar gebelik kan şekerim tokluk yüksek çıktı çok moralim bozuldu :(( aranızda bu durumu yaşayan varmı ? Çok endişelenmeli miyim bebeğe birşey olurmu diye çok korktum 😢😢 bu süreci yaşayan tecrübe eden varmı ?
biyologelif Zeynep007 bende gebelik şekeri var ilk kızımda da çıkmıştı. Bunda yükleme bile yapmadı doktorum. Diyetle bir şey olmuyor tek dezavantajımız serklaj olduğı için hareket edemiyoruz. Ben 5. Aydan beri diyetteyim arada kaçamaklarım bile oluyor. Sürekli yatmasam daha az kilo bile alınıyor
Gulbeyazk Zeynep007 canım 23 27 arası benimde yuks3k cıktı suyu birazcık fazlaydı hep açlık tokluk baktık bi sıkıntı yoktu derken 28 de zorla şeker yüklemesi yaptık bisey cikmadi
Gulbeyazk biyologelif çok şükür iyiyiz kanamam fazlaydı adalattan dolayı iki gece yatış yaptı 9 10 gibi çıkacağız insallah
Gulbeyazk Babyyyymother bugün çıkıyoruz canım kanamam fazla olduğundan bi g3ce daha tuttu doktor beni ama serklaji alamadı bir ay sonra gel bakalım dikişe dedi ve acilmam varmış inc3cik bir zar tutuyormuş son raddedeymis iyiki de bugün yapmışız dedi bakalım sonrası ne olacak
Mabelbebek Arkadaşlar su pelvik agrisina çare bulan oldu mu? Ölüyorum resmen, yatağın içinde bile dönemiyorum. Dayanılmayacak bir acı yaa😞
dilancetinnn Mabelbebek bende bir haftadıt yaşıyorum sağa sola dönmek o kadar zor ki bir yürümekte zorlanıyorum sanki 38 haftalık hamile gibiyim çok açıyor doktor kalsiyum kullan demişti. İki gün önce muayene gittim rahim ağzı ölçüldü bir sıkıntı yok dedi . Ne zaman geçecek bilmiyorum :( erken doğum riskim olduğu için sürekli yatıyorum zaten 23 haftadayım hareketsizlikten sanırım oluyor ☹️
Rceyda Mabelbebek benmde çok ağrım oluyor özellikle ayaktayken cocuk cıkacak gibi hssediyorum asagıya cok baskı var kontrolüm haftaya iple çekiyorum doktor ayakları asagıda ondan demsti en son. Bugün kemik ağrım da basladı☹️
Mabelbebek Tubbbbbbbbb wc giderken Allahim bu nasıl agri diye oturup hüngür hüngür ağlayasim geliyor. Yatarken sağa sola bile dönemiyorum o kadar şiddetli bir agri.