Tubbbbbbbbb Kizlar 1 temmuz itibariyle kamuda 24-32 hafta idari izinleri bitiyormus bizler genelde Zaten raporluyuz da
nzlm45 Tubbbbbbbbb o tam belki değil, adliyede çalışan bir kız devam edecek genelge bize önceden geliyor a yazıyormuş inşallah öyledir yoksa bida 10 gün rapor alacağım
Babyyyymother Kızlar çok şükür doğdu bebegim benim biraz agrilarim var geçecek inşallah oğlumda da biraz solunum sıkıntısı oldu hizli nefes alıp veriyor ama sgenel olarak iyiymis tedbir amaçlı aldılar kuvoze dua edelim hep birlikte çabucak yanıma gelsin 🙏
Tubbbbbbbbb Babyyyymother masallah umarim saatlik ayri kalirsiniz cnm cok sukur atlattin coook gecmis olsun 🙏🥰
VeraVrea Babyyyymother masallah masallah birkaç saate ya da en cok 1-2 güne seninle olacaktır çok geçmis olsun ☺️ Mis gibi kokuyodur simdi ☺️ en son kaçıncı haftada ciğer geliştirici vuruldu acaba?
Hellobaby12 Babyyyymother hadi gözünüz Aydın olsun çok ama çok sevindim sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ☺️ Birini daha mezun ettik desenize 💕 bu arada normal mi sezeryan mı diye kimseye sormam ama serklaj yoldaşlığı olunca sormak istedim 🙈
Hiranurecrin Babyyyymother Ay çok şükür canım.Dualarımız seninle Rabbim evladına sağ salim kavuştursun🥰🤗
Babyyyymother Ilk basta verdiler yanıma ten tene temas yaptık benim yanıma gelince ağlaması durdu cok güzel kokuyordu Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah yanıma da tez zamanda gelir 🙏🥰
twinsmom00 Babyyyymother gözünüz aydın 😍😍😍 inşallah hemen toparlar kucağınıza alırsınız tez vakitte sağlıkla minik yavrunu🥰🥰🥰 allahim bizlerede bu günleri görmeyi nasip etsin inşallah . Ağrıların da geceer inşallah sağlığına hemen kavuşursun sende güzel anneciğiii
biyologelif Babyyyymother canım hadi gözün aydın bu grupta birileri sağlıkla kavuşunca nasıl mutlu oluyorum. Hemen yanınada geldi mi süper olur. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin🌸
Mel-in7dain Babyyyymother gözün aydın canım çok sevindim Allah analı babalı büyütmek nasip etsin 🙏 sezaryeni Eray hoca mı yaptı
Tubbbbbbbbb nzlm45 bizim personel şube söylemiş eşime salı tam 32 oluyoruz kıl payı kullanmış oldum bende yoksa rapor almam gerekecekti benmde 🙏
Babyyyymother biyologelif sagolasin canim insallah yanıma da gelirse çok güzel olacak 🙏Rabbim sizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🤲
Mel-in7dain iremgun ateş ölçer hakkında yakın zamanda mühendisinoğlu paylaşım yaptı. Her türlü ateş ölçer deneyip en iyi marka ve modelin Braun prt 2000 digital ateş ölçer olduğunu paylaşmış. Kulak ve alından olcenleri iki derece farkla ölçüyor demiş bu belirttiği koltukaltı ölçer. Fiyatı da şuan 254 ten 156 ya düşmüş. İstersen bı bakabilirsin.