iremgun Babyyyymother heycandan uyuyamayan anneee😊😊 canım her şey çok güzel olacak inşallah. Şimdiden rabbim kolaylık versin🤲💚 müsait olunca yazarsın. Çok kolay bir doğum olsun inşallah sağlıkla🙏💙
VeraVrea Babyyyymother sezeryan mıydı bu arada saat kaçta olacak? Nefes alırken 20 ye kadar verirken 20 ye kadar sayıyorsun hızlıca 😅
Babyyyymother iremgun Amin canim inşallah uyuyamadim vallahi ya cok fena heyecan yaptim cok az kaldi🙄
Hiranurecrin Babyyyymother Canım nasılsin. Anladığım kadarıyla doğum olucak bugün Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin INŞALLAH 🥰❤ Dualarım seninle güzel ANNEE🕊😍🥰
iremgun Fatma272727 ben çalışıyorum o yüzden bana süt pompası lazım olacak. Ondan bahsetmişim😊 evdeyseniz zaten lazım olmaz. Sağlıkla gelsin yavrunuz. 3 gebeliğinizde de serklaj mı oldunuz bu arada
VeraVrea Babyyyymother ne kadar heyecanlı, şimdi gözlerini kapa onunla konuş okşa, birazdan dısarı geleceğini onu bekleyeceğinizi korkmamasını söyle🥰
Hiranurecrin Babyyyymother 🤗🥰Güzel haberlerini bekliyorum çiçeğim Herşey çok güzel olucak Allahın izniyle 🤲😘
Mabelbebek Babyyyymother sağlıkla kucağınıza alın insallah. Ah rabbim o güzel günleri zamanı gelince bizede nasip et insAllah 🙏🌸
Tubbbbbbbbb Kizlar 1 temmuz itibariyle kamuda 24-32 hafta idari izinleri bitiyormus bizler genelde Zaten raporluyuz da
nzlm45 Tubbbbbbbbb o tam belki değil, adliyede çalışan bir kız devam edecek genelge bize önceden geliyor a yazıyormuş inşallah öyledir yoksa bida 10 gün rapor alacağım