Gulbeyazk Babyyyymother umutla bekliyorum senin haberini canım ben heyecandan duramıyorum seni hiç düşünemiyorum bile 😊
Babyyyymother Gulbeyazk gercekten cok tuhafım cok degisik hissediyorum insallqh güzel olacak hersey🤲😊
Gulbeyazk nzlm45 aynıyla canım dün sabah duşa girdim bugün boynum isilik oldu terden bi uyuyorum beş dakka sonra uyanıyorum ter içinde çarşafla yatıyorum artik
biyologelif Babyyyymother caanıım yarın büyük gün demek ki güzel haberlerini dört gözle bekliyor olacağız. Cuma gecesinin hürmetine sağlıkla kavuş yavruna. Hemen yanına al inşallah 🤲🤲🌸🌸🌸🌸
iremgun Babyyyymother heycandan uyuyamayan anneee😊😊 canım her şey çok güzel olacak inşallah. Şimdiden rabbim kolaylık versin🤲💚 müsait olunca yazarsın. Çok kolay bir doğum olsun inşallah sağlıkla🙏💙
VeraVrea Babyyyymother sezeryan mıydı bu arada saat kaçta olacak? Nefes alırken 20 ye kadar verirken 20 ye kadar sayıyorsun hızlıca 😅
Babyyyymother iremgun Amin canim inşallah uyuyamadim vallahi ya cok fena heyecan yaptim cok az kaldi🙄
Hiranurecrin Babyyyymother Canım nasılsin. Anladığım kadarıyla doğum olucak bugün Allah yardımcın olsun canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin INŞALLAH 🥰❤ Dualarım seninle güzel ANNEE🕊😍🥰
iremgun Fatma272727 ben çalışıyorum o yüzden bana süt pompası lazım olacak. Ondan bahsetmişim😊 evdeyseniz zaten lazım olmaz. Sağlıkla gelsin yavrunuz. 3 gebeliğinizde de serklaj mı oldunuz bu arada
VeraVrea Babyyyymother ne kadar heyecanlı, şimdi gözlerini kapa onunla konuş okşa, birazdan dısarı geleceğini onu bekleyeceğinizi korkmamasını söyle🥰
Hiranurecrin Babyyyymother 🤗🥰Güzel haberlerini bekliyorum çiçeğim Herşey çok güzel olucak Allahın izniyle 🤲😘
Mabelbebek Babyyyymother sağlıkla kucağınıza alın insallah. Ah rabbim o güzel günleri zamanı gelince bizede nasip et insAllah 🙏🌸