iremgun Evet Evet bebeklere gonderelim enerjileri yerlerinde dursunlr ☺️ Zamanlarini beklesinler insallah 🌺 yani önemli olan bu valizin içindeki malzemeleri hazır etmek yoksa evde hepsi olunca valizin içine doldurmak çok büyük bir iş değil ☺️
Aminn amin en ihtiyaç duyulan sağlık sonra para doğru 😁
iyii yapmışsınız bakın çok mantıklı kenara koymakla bizde ay ay aldık aslında bazı ürünlerdeki indirimleri kaçırmamak için 🤭😁 aslında ndirimin biri bitiyor biri başlıyor şimdi de bayram indirimleri gelir Temmuzda Gerçi indirin mi Bindirim mi onu da çok anlamıyorum ama indirim diyorlar önceki fiyatından daha pahalıya geliyor bazen o yüzden iyi kovalamak lazım ☺️ Akakçe Bu konuda çok başarılı oraya kaydettiğiniz bir ürün indirime girdiğinde anında size bildirim geliyor,
evet kremi mutlaka inceleyin hatta benim bitti dün yine spariş verdim 😁 göbeğe sürmekten Bir de kas gevşeticisi propolis krem var ondan da aldım sürekli yatmaktan boynum ve omuzumun kasları çok acıyordu evet pahalı ama nohut tanesi kadar sıkıyorsunuz zaten yoğun ve etkili bir krem olduğu İcin öyle Çok kullanmaya gerek kalmıyor bir tüpü 5 6 ay yetiyor bana Kıvamı gerçekten yoğun istesenizde fazla kullanamıyorsunuz, dediğiniz gibi içeriği temiz ürünler böyle de olmalı zaten yoksa güvenemeyiz daha bir sürü ürünleri var ama başka bir ürüne ihtiyaç duymadım ben şahsen bu ikisi yeterli ☺️🤭 bende sağlıkla alakalı harcanılan hiçbirşeye üzülmem,
Evet sizin başta olumsuz bir deneyiminiz olduğu için daha sık gitmeniz çok normal Bir de çalışıyorsunuz belki de gözetim altında daha çok görünmeniz gerekiyor☺️ ben de sanırım 18. haftaya kadar neredeyse on günde bir gittim ama sonra doktorum da gelme artık dedi ayda bir yeter 😬 Evde dört hafta içim içimi yiyor ama olsun diyorum yapacak birşey yok
Haftalık iğne için sağlık ocağına gidiyorum oradaki hemşireyi darlıyorum bu kez kalp atışını dinleyelim dinleyelim gerçi son iki defadır dinleyemedik
Covid 19 aşılarından başını kaldıramıyordu iğne yaptı geçti :))
panik olmayın çok güzel ilerliyoruz şuan inşallah gruptaki herkes bütün anneler sağlıkla alcağız sırasıyla kucağımıza ☺️
Instagram‘da gibi Gebelik okulu diye bir sayfanın online eğitimine katılıyorum oradan da bayağı içimi rahatlatıyorlar 🙏🏻
Ben doktoruma sordum BioNTech olabilirsin dedi aşı için ama hala tereddütteyim sizin herhangi bir fikriniz ya da bilginiz var m ? 🤭🥰