Zeynep007 biyologelif Vallahi aklınıza gelebilecek her yere kullanılıyor 🤭🤭 Vücudunuzdaki bütün organları kullanabilirsiniz ben beyaz tenliyindir mesela acayip Bakarım elimi kolumu sağa sola çarpar morartırım Çarpar çarpmaz onu düzenli sürdüm taktirde morarmadan atlatıyorum o acıları ağız içi pamukçuk pişik sinek böcek sokması alerli yanık sivilce öncesi kabarıklık halinde sürerseniz sivilcenin hemen olgunlaşıp iyileşmesini sağliyor Bunlar aklıma gelenler arkadaşlar arasında onun ismi bir ölüyü diriltmeyen krem :)) Ağrı kesici özelliği de olduğu için sürdüğünüz yer acıyorsa ağrıyı da alıyor .
nzlm45 Kızlarr kabızlık için öneriniz varmı 3 gündür ne yediysem ne içtiysem fayda etmiyor, ağrı yapıyor, bebeğin hareketi bile azaldı, doktorum magnezyum vermiyor bu arada
Mabelbebek nzlm45 enjeksiyonla anusunuze zeytin yağı enjekte etsin esiniz doktorum tavsiye etmişti ve inanın anında çözümdür kendisi. Hem doğal yoldan hemde acı hissetmeden. Geçmiş olsun bu arada serkilajliyken kabiz olmakta tehlikeli. Dikkat edin kendinize.
Mel-in7dain nzlm45 magnesi calcine bu çok iyi geliyor kabızlığa ama doktorun neden magnezyum vermiyor?
biyologelif nzlm45 duphalac şurup var hamileler içebiliyor tuvalete çıkarıyor. Doğal olarakta kayısı suyu, kayısı, zeytinyağ içilebilir
VeraVrea nzlm45 eczaneden magnesie calcine saba alabilirsin 11 lira filan. İki docent doktorum da önerdi hiç bir zararı yok her gün iç dediler muhtesem söküyor☺️
nzlm45 Mabelbebek hiç duymamıştım teşekkür ederim, zaten afedersiniz orası çok kötü oldu hemeroid gibi birşey oldu ve çok acıyor
VeraVrea nzlm45 benim hamilelik başında hemoroid olmuştu. Sonra multivitaminimi değistirdim ocean mummy den vinalac a geçtim prebiyotikli muhtesem içerikli bi vitamin iki günde çözdü bi daha da olmadı👍🏻
Mel-in7dain Mabelbebek arkadaşlar yazmış ben şimdi gördüm ama su çok önemli suyu bir şekilde içmeye çalışın. Kızılcık suyu tarım Kredi kooperatiflerinde oluyormuş eğer yakınınızda varsa bana da arkadaşım onermisti. Fitili mutlaka kullanın ne kadar fitil Zararlı gibi düşünsek de enfeksiyon daha zararlı o yüzden mutlaka kullanın. İnşallah geçer gider birşey kalmaz
Mabelbebek Mel-in7dain kızılcık şurubunu eşime sorayım araştırsın. Fitili dün akşam itibaren kullanmaya başladım. Su konusunda cidden çok tembelim, tembellikte demeyeyim de midem bulanıyor. Sürekli wc salon arası mekik dokumak zorunda kalıyorum kayınvalidem dalga geciyir benimle 😂😂
Ezgiii11 Mel-in7dain ben fitil yerine bir krem kullanıyorum o daha etkili gno lemoxin verdi kasıntı vs yaptı yan etki şimdi değiştirdim cok daha rahatım valla
Mel-in7dain VeraVrea ben gebelikten önce yıllarca günlük ped kullandım. Sonra ne kadar su içsem de vajinal enfeksiyon ile uğraştım. Ben önceki ped kullanimima bağlıyorum bunu. Daha da eve sokmam diye düşünüyorum. Çünkü duyuyordum günlük ped kaşıntı, tahriş vs. Yapıyormuş diye ben de bana etki etmiyor deyip kullandım hep. Ama bundan sonra kullanmayı hiç düşünmüyorum. Gazlı bez ya da çamaşır değişimi en sağlıklısı bence
biyologelif VeraVrea tabi canım onlar için insan bedeni kullandıkları materyal gibi öyle olmasalar ve bunu bizler hissetsek ne kötü olurduk. Mesele onlarda değil bazen bizlerdeki çekingenlikte oluyor. Özellikle kadınların özel yerleri ile ilgili tabi önce sağlık şifa nerde ve kimdeyse gidilmesi gerekiyor.
Mel-in7dain Mabelbebek eğer kıvamı yogunsa su ile karıştırın ben de almadım henüz o yüzden bilmiyorum ama kizilcigin iyi geldiğini hep duydum. Kayınvalideniz desin dediği kadar bosverin bi süre sonra o da alisacaktir. su sadece enfeksiyon için değil bebek için de senin için de çok önemli
Gulbeyazk Mabelbebek inşallah canım da bu durumda neden çıkarttılar seni hastaneden onu da anlamış degilim
Mabelbebek Gulbeyazk yaptıkları herangi birsey yoktu sadece günlük oksapar haftalık prulton vuruyordum. İnanin insanın psikolojisi bozuluyor hastane ortamında evde kendini daha iyi hissediyor haftada 1 kontrol şartıyla taburcu edildim. Tedbirimizi alıyoruz taktiri Rabbime bırakıyoruz.
Tubbbbbbbbb Mabelbebek fitil kullanıyorsanız rahat olun etki ediyor gerçekten bir de iç çamasırı giymemek bol su bende de oluyordu ama şimdi olmuyor su hatırlatıcı uygulaması var belki işinize yarar günde 3 lt den asagı inmeyin gebelikte zaten vajinal flora bozuluyor enfeksiyonlar kaçınılmaz oluyor 🤷🏽♀️
Gulbeyazk Tubbbbbbbbb evet canım çıktım dün öğlende ama onlar taburcu etmedi ben kendim imza atıp çıktım çünkü tedavi edilecek bir durum kalmamıştı ilaç da vermiyorlardı sadece gözlem altında belirtiyorlardı son iki günün nst si de iyi çıkınca muayne olup çıkmak istedin risk teşkil edecek bir durum olmadığını söylediler ama taburcu etmeyi de kabul etmiyorlardı ama çok şükür evindeyim ve iyiyim oğlumda iyi eve gelince o da rahatladı sanki yarında doktorum çağırdı bakalım ne karar vercez hayırlısı diyoruz
biyologelif nzlm45 hımm doktoruna uymak gerek ama ben bile içtim 1-2 kez hamdolsun bir şey olmadı. Hep aklıma kayısı ve zeytinyağ geliyor bol bol yesen bir. Yoğurtta güzel bağırsakları çalıştırır
nzlm45 biyologelif zeytinyağı sabah Bi kaşık içtim fayda etmedi miktarı yarın artryrm inşallah etki eder