iremgun evet evet hedefleri ileri taşıyalım ☺️☺️ Öyle 30dayken 31i değil 34 35leri hayal edelim 🙏🏻🤭heyecanımızı taze tutmamız lazım evrene ve bebeğimize öyle enerji yollayayım 🙏🏻
evet bence de 30. haftadan sonra yavaş yavaş çantaları valizleri hazırlamak lazım ne olur ne olmaz kenarda dursun o anki heyecan panikle bir de onu düşünmek zorunda kalmamak gerek ☺️
Alışveriş tabi biraz işin keyifli kısmı dediğiniz gibi ben de korktuğum için bayağı bir bakamadım hiçbir şeye her şey sağlıklı olsun güzel gitsin de bebeğin ihtiyacı olan sadece annesi gözüyle baktım hep ama gerçekçi de olmak lazım alışverişleri yapmak lazım ☺️Size bu hafta sonu için iyi alışverişler diliyorum o zaman o da ayrı güzel bir heyecanlar ☺️ Odada o zaman yolda oh ne güzel gelsin inşallah bizde İkeadan aldık odayı Ama kurulumunu henüz yapmadık eşim yapacak inşallah Önümüzdeki aylarda
Bu konuda haklısınız eğer çalışan bir anne olsaydım %100 ihtiyaç duyardım o zaman onu duruma göre bakalım doğru söylüyosunuz ☺️ Evet e bebek aşağı tarafda ihtiyaç anında bulunabilr 🙏🏻
Ben çatlaklar için bir şey sürmeye henüz başlamadım aslında çünkü benim derim elastik yaşayacağımı sanmıyorum ama bakalım göreceğiz henüz çok erken🤭
Vallahi ben o kremden çok memnunum hatta onun propolis olanı da var o da kas gevşetici olarak müthiş etkili Ben de aroma terapiye yağlara kremlere çok düşkünümdür 😁spiritüel Güçlerine de çok inanırım, siz de meslekten dolayı muhtemelen ayrı ilginiz vardır, Bu dediğim kremler çok fazla bilinmiyor Sanırım Çünkü öyle reklamlarda ya da Instagram annelerinde 😁 falan karşımıza çıkabilen bir ürün değil ben de yurtdışında iken bir arkadaşım önermişti 5 6 yıl önce gerçekten çok memnun kaldım ve hayatımdan hiç eksik etmedim her zaman evde dolapta durur biraz pahalı maalesef ama alışınca vazgeçemiyorsunuz Şimdiden göbek deliğim açıyor mesela göbek deliğimi hemen sürüyorum göğüs uçlarıma sürüyorum iyi geliyor ilerde bebeğe de mutlaka kullancam ☺️
Tabi herhangi bir sıkıntınız yoksa acele etmeyin cumartesi gidin vakit yaklaştıkça insan daha çok kontrollere gitmek istiyor öyle değil mi?
2 hafta gitmemek rekor gibi geliyor ☺️
ben de şimdilik dört haftada bir gidiyorum ama bir şey olmaz öyle değil mi bilmiyorum beni ne zaman iki haftada bire çağıracak🤔🤔