Mabelbebek Babyyyymother evet su içmem az resmen midemi bulandırıyor ama söylediğinize dikkat edip daha çok su içecem. Umarım dediğiniz gibi 38 leri görürüz. Cevabınız içinde çok tesekkkur ederim 🌸
Zeynep007 biyologelif Vallahi aklınıza gelebilecek her yere kullanılıyor 🤭🤭 Vücudunuzdaki bütün organları kullanabilirsiniz ben beyaz tenliyindir mesela acayip Bakarım elimi kolumu sağa sola çarpar morartırım Çarpar çarpmaz onu düzenli sürdüm taktirde morarmadan atlatıyorum o acıları ağız içi pamukçuk pişik sinek böcek sokması alerli yanık sivilce öncesi kabarıklık halinde sürerseniz sivilcenin hemen olgunlaşıp iyileşmesini sağliyor Bunlar aklıma gelenler arkadaşlar arasında onun ismi bir ölüyü diriltmeyen krem :)) Ağrı kesici özelliği de olduğu için sürdüğünüz yer acıyorsa ağrıyı da alıyor .
biyologelif Mabelbebek canım tuvalette ılık suya elma sirkesi kat onunla temizlen. Doğal elma sirkesini suya kay iç sık sık iç çamaşırı değiştir belki toparlarsın benimde arada az yeşil akıntım oluyor sonra geçiyor
Mabelbebek biyologelif elma sirkesini denemeye başladım dünden beri lavaboya pet şişe koydum her lavaboya girdiğimde sirke su karıştırıp altımı yıkamaya başladım. Akşamlarında pamukla ayıptır söylemesi eşim altımı siliyor pamukla. Rabbim emeklerimizin karşılığını versin. Cevabınız içinde çok teşekkür ederim 🎈
biyologelif Mabelbebek rica ederim canım bizi en çok bizler anlıyıruz. Birde kızılcık suyu ve kefir enfeksiyona birebir ben doğal koydum tüketiyorum ama internette sade diye bir markanın kızılcık suyu satılıyor kullananlar memnun ben hiç denemedim onu ama. Hergün birer bardak sirkeli su,kızılcık suyu ve kefir içiyorum
VeraVrea Mabelbebek bunu içsen de faydalı olur sabah ve gece bir bardak sirkeli su iki kasık kadar katıp. Çok geçmis olsun
iremgun Mabelbebek öncelikle doktorunuzun dediği gibi evde yatın mümkün olduğunca kalkmamaya çalışın. Yeşil akıntı içinse fitil vermiş ama bunun yanında siz bolca su tüketin mümkünse 3 4 lt kadar. Çamaşır giymeyin ya da giyiyorsanız da 2 3 saate bir değişin mutlaka. Islak veya nemli olmasın çamaşırınız 28 değil inşallah 36ları hatta daha ilerisi görün🤲🌸
Mabelbebek iremgun korku içimize öyle islemiski wc giderken bile 10 defa düşünüyorum önceden 2 erken doğumum olunca herseye pimpirik yapar olduk. Rabbim burdaki herkesin emeğinin karşılığını versin. İc çamaşırımı sürekli değişiyorum hatta günlük pes degil gazlı bez aldım onu kullanıyorum. Su konusunda çok eksikliğim var ona dolar edeceğim. İnsallah dediğiniz gibi 36lari görürüm cevabınız icin teşekkür ederim 🤩
Mabelbebek biyologelif kefiri hergun içiyordum hastanede kaldığım sürece içemedim ona da dewam edeyim. Hepimizin emeği karşılık bulsun insallah bebeklerimizi sağlıklı ve zamanında kucağımıza alalım insallah. İyiki burası varda birbimize hem destek hemde fikir bakımdan yardımcı oluyoruz çok teşekkür ederim ☺️
iremgun Mabelbebek evet maalesef sizi çok iyi anlıyorum benim de 1 erken doğumum var. Her şeye korkuyoruz maalesef. Ama endişe daha kötü etkiliyor yani inanın ne kadar az stres o kadar iyi oluyor. Benim doktorum günlük pedi direk yasaklamıştı. Gazlı bezi bilmiyorum ama doktorunuz öneriyor mu bunu. Günlük ped için enfeksiyona davet demişti doktorum bir aklınızda olsun bu olur mu😊
Mel-in7dain Mabelbebek arkadaşlar yazmış ben şimdi gördüm ama su çok önemli suyu bir şekilde içmeye çalışın. Kızılcık suyu tarım Kredi kooperatiflerinde oluyormuş eğer yakınınızda varsa bana da arkadaşım onermisti. Fitili mutlaka kullanın ne kadar fitil Zararlı gibi düşünsek de enfeksiyon daha zararlı o yüzden mutlaka kullanın. İnşallah geçer gider birşey kalmaz
Sukut66 Allah yardmciniz olsn kizlar bende serklajla dogum yaptim suan 8 aylik bi kizim var sukurler olsn darisi tum bekleyenlere nasip etsin rabbim zorlu bi surec ama degiyo inanin umut olsn diye yazmak istedim sormak istedikleriniz varsa sorabilirsiniz 🖐🤭
Mucem Bir kaç saat sonra serklaj yapılacak. Çok stres yaptım, normalde cuma sabah olacaktı ama dün hafif kanamam olunca tedbir amaçlı hastaneye yatırdı serklajı da erkene çekti. 14+6 bugün. Kızlar umarım başarılı geçer, dualarınızı bekliyorum 🙏
Sukut66 Mucem Allah yardmcin olsn canm hic stres yapma ben 20 haftalikken oldm atlatirsiniz Allah in izniyle beni spinal anesteziyle yapmislardi seni bayiltacaklarmi
Babyyyymother Mucem Allah yardimcin olsun inşallah hiç stres yapma işlem cok kolay hem esinde yaninda daha güzel 😊
Mabelbebek iremgun doktorum önerdi gazlı bez kullan dedi. Stres yapmamak elde mi günü güne ekliyorum her günün ardına şükür ediyorum rabbime zor bir surec rabbim yardımcımız olsun 🙏🌸
Mucem Sukut66 evet bayıltacaklar, hem de bayıltacak kişi yabancı değil eşim 🙈 aslında biraz da buna geriliyorum
VeraVrea Mabelbebek ben de serklaj sonrası bir müddet gazlı bez kullandım paket paket açılanlardan hastaneden stokladık bir miktar. Ama sonrasında günlük pede geçtim neden yasak acaba. Çamaşır değiştirmekten daha kolay geldiği için günde iki üç değistiriyorum çamasırı da her gün bir kere değistiriyorum😟
Gulbeyazk Mabelbebek canım ben o stresli günleri Kur-an dinleyerek atlattım her kendimi düşüncelere kaldırdığım zaman açtım Kur-an dinledim ve peşine de ramazan geldi ramazanın ferahlığı da çok iyi gelmişti bana şimdilerde 34 u geçtik iğnelerimizi yaptırdık ilaclarimiz yavaştan etki etmez oldu ama bu günleri de gördük çok şükür diyorum her akşama sabaha sukurle uyanıyorum duşa girdikçe abdest alıp çıkıyorum hem gusül hem namaz abdesti Kur-an okumaya gayret ediyorum ne bileyim işte zikirler falan derken içim rahatlıyor açıkçası
Mucem Sukut66 teknikeri canım. Hani ben bayıldıktan sonra doktor bişeyler söyleyecek eşim bilecek ve bana söylemeyecek diye korkuyorum