biyologelif Gulbeyazk tüh ama seninde haftan güzel küçük biraz daha sabretse süper olur güzel haberlerini bekliyoruz
nzlm45 Gulbeyazk doktor ne diyor, benim ki 28 i geçsin da kolay diyor da insan yine hep da çok istiyo
Gulbeyazk biyologelif aynen canım doktor 100 gr daha alsa kuvöze görmeyebilir dedi bi 3 5 gün daha idare etse yeter aslinda
Gulbeyazk nzlm45 doktor kötü bisey demiyor 100 200 gr daha alsa kuvöze bile girmeyebilir diyor inşallah bekler 3 5 gün daha hastanedeyiz bakalım ne olacak
biyologelif Gulbeyazk inşallah canım inşallah vaktinde gelecek ben inanıyorum insanlar 2 cm açıklıkla baya gün geçiriyor
gizemozdemirr90 Babyyyymother kimisi 1 hafta once yapildiginda ise yariyor sadece filan diyor ama pek bilgim yok canim. Dogum oncesi kontrole gittiginde sor istersen doktoruna, belki de cigerleri gelisti o yuzden gerek duymuyor
Gulbeyazk biyologelif öyle olur inşallah ama ilaçlar olmasa şancı çıkıyor şimdi bi net daha çekildi 20 30 arası bi tane var da belim ağrımaya basladi
Babyyyymother gizemozdemirr90 pazartesi gidecegim canim bakalim belkide yapacaktır da bilemiyorum 🤷♀️ cigerlerinin geliştiğini nasil anlıyorlar ki acaba
gizemozdemirr90 Babyyyymother benim doktorum 35.haftada ultrasonda bakip diyafram haraketi yapmaya baslamis, artik cigerleri gayet iyi durumda demisti
Gulbeyazk Babyyyymother bende sorayim yarın bakalım ciğerleri ne durumda iyiki söyledin @gizemozdemirr90
Babyyyymother Gulbeyazk sor canım sende şimdi seni ne kadar tutacaklar hastanede 20 30 ise neden çıkarmıyorlar
Gulbeyazk Babyyyymother serumların sıklığı azalınca şancı başlıyor canım malesef bakalım yarı doktor ne diyecek