iremgun evet doktorunuz en uygun olanı önerir size ☺️ Evet aynı kitaplardan gitmişiz otuz milyon kelime
Kitabını sayılsala ilginiz varsa beğenirsiniz diye düşünüyorum ☺️ Evet Bursalılar da biraz değişik, eşimle kafalarımız çok uyuşuyor allahtan yoksa gerçekten çok zorlanırdım bende 🤭 komşuya gelince valla 520 dairelik bizim site kimseyi tanımıyorum 🙄 2 senedir podyumpark var yakınımızda oradaki spor salonuna gittim yine kimseyle yakınlık kuramadım ya Bursa’yla alakalı veya Türkiye’de insanlar değişmiş olabilir bilemiyorum 🤷♀️ Bıraktığım gibi bulamadım hiçbirşeyi gerçi söylediğiniz gibi kimden ne gelecek onu da kestiremiyor insan .. uzun yıllardır hayatımda olan arkadaşlarımın çoğu yabancı onlara rahatlıkla güvenirsiniz ama Türk arkadaşlarımın çoğu bile değişmişti, döndüğüm zaman fark ettim .. örneğin yurt dışındayken daha çok görüşüyorlardı benimle 😏 Türkiye’ye dönünce kimse arayıp sormaz oldu … ben turizm otel sektöründe çalısıyordum evet Dubai çok güzel bir yer evet, yaşam şartları kurallar düzen olarak yaşamak çok kolaydı, ama dediğim gibi eşim beni çok beklemişti, artık dönme vaktim gelmişti evlilik için haksızlık olurdu aksi bir durum 🤷♀️ Aile kurmak hayatımın ilk sırasındaydı bir süre sonra
Kesinlikle mühim olan her şartta ailenizle olmak zorluklar bile aşılır güç olursunuz biribirinize ☺️
Görüsürz inşallah 🙏🏻 gerçekten memnun olurum bende
Sizin olduğunuz yer Altınşehir taraflarında diye biliyorum yanılmıyorsam