Babyyyymother biyologelif bütün kış yedim dolaba koydurdum cekirdeklerini de 😅 her açıdan hazırım inşallah
nzlm45 iremgun iyiyim gibi, bugün iğne olmadan normalden iki üç kat daha fazla hareketliydi, herakde hissetti diyorum minik kuşum, akşam üzeri oldum hareketi epey azaldı ama 2 3 gün önemsemeyeceğim bakalım, annesi gibi korkuyor sonra herşeyden☺️
iremgun Babyyyymother ay ne iyi olurdu. Bu benim de alıp almama konusunda kararsız olduğum bir şey çok iyi olur canım🌸
Babyyyymother iremgun deneyimledigim herseyi yazacağım Allahin izniyle sağlıkla bir atlatalım herseyi yazcam sizlere 😊💕
Gulbeyazk Kızlar gümüş göğüs kalkanını konuşmuşsunuz kuzenim kreme para vereceğine onu al benim göğsümü sadece o toparladı dedi bende ihtiyaç duyarsam alırım diye düşünüyorum şimdilik alicam ama
nzlm45 Mavi_Lal bnde yaptırmadım korktum çevrede hep suyun azalır dediler, bnde pişman oldum, bu hafta doktoruma soracağım bakalım fikri ne, biraz pişmanım, çünkü büyük Bişey olmazsa sezeryan olacağım
Mavi_Lal nzlm45 Bende korktum canım erken doğumu tetikler diye. Yarın sağlık ocağına gideceğim bakalım tek doz da olsa yaptıracam zamanı geçmediyse.
Babyyyymother Kızlar suan sevincten ağlıyorum alt ast değerim düşmüş çarşamba günü de safra asidini yenileyecek doktorum eğer düşükse dedi dogumu erteliycem erteleyebildigim kadar dedi ben hepinize canı gönülden bol bol dua ediyorum sizlerden de dua istiyorum zaten ediyorsunuz biliyorum biz hepimiz güzel haftalarda dogum yapalim inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲
Mel-in7dain Babyyyymother çok sevindim inşallah tüm değerlerin normale döner. Bebiş de ileri haftalarda rahatlıkla gelir 🤲
iremgun Babyyyymother yaa süper süper bir haber buuuu🤗🤗🤗hadi inşallah o da düşmüş olacak güzel olacak her şeyyy🌸🌸
Babyyyymother Tubbbbbbbbb Amin canim aminnn Allah razı olsun Allah senin ve bebisinin de yardımcısı olsun inşallah 🤲💕
Babyyyymother iremgun insallah canim insallah o da düşerse zaten 35 i belkide daha ilerisini görürüz🤲💕💕💕