nzlm45 Mavi_Lal bnde yaptırmadım korktum çevrede hep suyun azalır dediler, bnde pişman oldum, bu hafta doktoruma soracağım bakalım fikri ne, biraz pişmanım, çünkü büyük Bişey olmazsa sezeryan olacağım
Mavi_Lal Babyyyymother Doktora sormuştum bi zararı olmaz ama istemiyorsan yaptırma demişti. Sonra herkes sezeryan için gerekli falan dediler kafam karıştı canım
biyologelif gizemozdemirr90 gümüş kapak çok işe yarıyor mu gizem hanım? Benim ilk kızımda yoktu lansinoh hiç fayda etmemişti
gizemozdemirr90 biyologelif ben almadim ve pisman oldum😔 yani yariyor mu deneyimleyemedim ama lansinoh arti avent gogus kalkani ise yaramiyor🤦🏻♀️ 1 hafta onceden surmeye basladim, kapaklari da hic aksatmadim ama 3. gun yara oldu ve 10.gune kadar gecmedi. Bence gumus kapak alanlar daha memnun.
Babyyyymother biyologelif bir hafta sonra test etmiş bir şekilde ben size yaradimi yaramadı mi soyliyim bence sizler de öyle alin
Babyyyymother Mavi_Lal benim doktorum direk ol dedi olduki sezaryen olursa önemli dedi bende oldum cok tereddüt etmiştim korkmuştum birsey olur diye cok şükür sorunsuz geçmişti. Simdi mecbur sezaryen olcam mesela iyiki olmuşum. Doktorlarda bu konu da fikir ayrılığına giriyor kimisi ol diyor kimisi olma 🤷♀️
Mavi_Lal Babyyyymother Evet çok kafam karıştı bir yerde de okumuştum 26. Haftadan sonra etkisi yok diye
Babyyyymother Mavi_Lal hmm bilemedim vallahi yanlış da fikir vermek istemem insallah en doğru kararı verirsin
Zeynep007 Mavi_Lal ben ebeye sormuştum sağlık ocağındaki haftası önemli değil dedi , 30uncu haftaya kadar yapılabilir diye söylemişti bende henüz yaptırmadım
biyologelif Babyyyymother aynen canım çok iyi olur. Göğüs yarası çok fena oluyor. Ayva çekirdeği bulabilirsen onuda temin et canm oda iyi geliyor
iremgun Babyyyymother ay ne iyi olurdu. Bu benim de alıp almama konusunda kararsız olduğum bir şey çok iyi olur canım🌸
Babyyyymother biyologelif bütün kış yedim dolaba koydurdum cekirdeklerini de 😅 her açıdan hazırım inşallah
nzlm45 iremgun iyiyim gibi, bugün iğne olmadan normalden iki üç kat daha fazla hareketliydi, herakde hissetti diyorum minik kuşum, akşam üzeri oldum hareketi epey azaldı ama 2 3 gün önemsemeyeceğim bakalım, annesi gibi korkuyor sonra herşeyden☺️
Babyyyymother iremgun deneyimledigim herseyi yazacağım Allahin izniyle sağlıkla bir atlatalım herseyi yazcam sizlere 😊💕
Gulbeyazk Kızlar gümüş göğüs kalkanını konuşmuşsunuz kuzenim kreme para vereceğine onu al benim göğsümü sadece o toparladı dedi bende ihtiyaç duyarsam alırım diye düşünüyorum şimdilik alicam ama