Seyda652 Babyyyymother inşallah canım hamilelik cok zor bi sürec 1 bucuk aylık hamileyken doktora gitti hormon testi almışlar gebelik bakmamışlar ve 21 gün kullancagı bi ilaç vermişler eltimde kullanmış sonra hamile oldugunu öğrendik şimdi doktor doktor geziyoruz bebekte bi sıkıntı olurmu olmazmı diye ilacın adıda cyclo prognova belki duymuşsunuzdur
Babyyyymother Seyda652 yok canim duymadım ya Allah yardımcısı olsun inşallah vallahi hamilelik zormuş ben hiç böyle düşünmemiştim kafamdaki hamilelikle şu yaşadığım cok farklı yani herkesin de ayrı geçiyor birde cok fazla bilinmeyen şeyler varmış hamilelikte duydukça gördükçe şaşırıyorum Allah sagkikla kavuşmayı nasip etsin hepimize
Gulbeyazk Seyda652 bende kullanmıştım bi ara canım adet olabilmek için vermişti doktorum bana düzene girsin diye insalah bi sıkıntı olusturmaz
Gulbeyazk Babyyyymother inşallah canım bende bu hafta ne bulursam götürüyorum yemekten midem bulanır oldu artık 😊
Babyyyymother Gulbeyazk ahaha o kadar abartmamaya çalışıyorum ama benim bir iki gündür istahim açıldı cok şükür cok seviniyorum
Gulbeyazk Babyyyymother sabah öğle akşam tahin pekmez yiyorum helva yiyorum ara öğünlerde hep meyve var bazen toplumdan meyve yiyemiyorum 😊 gece yatmadan önce ceviz kuru incir kayısı ceviz yiyorum sabahları kaşarsız sofradan kalkmıyorum bakalım kiloyu etkiler inşallah gorumcemdeyim o ve çocuklar sürekli yenge hadi şunu ye bunu ye 😊 2500 olsun çabasında herkes
Babyyyymother Gulbeyazk Masallah sana 😂olur inşallah Allahin izniyle canim.🙏ben tahin pekmezi sadece sabah yiyorum 3 ana 3 ara öğün yapmaya çalışıyorum bende oldugu kadar artık 😊 insallah benimde 34 e 2500 olur en azindan
biyologelif nzlm45 aynı bende arkama yastık bile koyuyorum ama nasıl oluyorsa sırt üstü kalkıyorum. Bayılırım zaten sırt üstü yatmaya hayrlısyla doğursakta yürüsek , koşsak, gezsek , sere serpe yatsak🤲
biyologelif VeraVrea kremi önceden kullanınca öok bir etkisi yok diye okudum ama gümüş kapak çok etkiliymiş bende alacağım ondan. Ayva çekirdeği saklamıştım birde azıcık
Gulbeyazk Seyda652 yok canım ama riskli gebeliğe gidiyordum ben devlette kadın hamileliğini bilmeden ilaç içmiş özelden doktor göndermiş devlete neyse doktor küçük haftalarda bisey olmuyor dedi 12 haftalikmiydi neyde tam net hatırlamıyorum kadın kürtaj olmak istiyordu belki de o yüzden yalan söyledi bilemem ama doktor öyle demişti
Gulbeyazk Babyyyymother olurlar bence ya umutluyum ben bu konuda bakalım ikimizde yarın kontrole gitcez inşallah güzel haberler alırız 🤲
Seyda652 Gulbeyazk bizde cok doktor gezdik hepsi riskli bi sürecte içmissin dedi hemen hemen 2 aylıktı ve 21 gün kullandı şimdi cerrahpaşa gidicez işte test falan alıncak bakalım
VeraVrea Babyyyymother olacak tabi ki. Ama pompoalamak da acıtıyormus. Su anda baslaman göğüs ucundaki dokunun sağlamlığını arttırmak için. Hamilelik boyunca kremlenirken bile oraya dokunmaktan cekindik rahim uyarılmasın diye. İlk pompadan sonra hassasiyet baslamasın hazırlıklı olalım. Bir de 5ml filan baş gibi bir sey akacakmıs ilk ama bu çok önemliymis 🤗
Babyyyymother VeraVrea Bende öyle korkumdan hic dokunamadim artik yavas yavas dokunayim herhalde birsey olmaz diye düşünüyorum ama genede 1 hafta var hala tedirginim 🙈 zaten pompa için de kafam karıştı herkes hastane pompası kiralamam gerektigini söylüyor haftam erken diye halbuki var bir tane e bebekten elektrikli bakalim nasil olacak