Babyyyymother gizemozdemirr90 Benimde insallah öyle olur canım ister istemez insanı korkutuyor bu kuvoz durumu insallah dediğin gibi kalsa bile kısa sürede çıkar cok sağol 🙏💕
iremgun gizemozdemirr90 ay evet daha 16ydım konuştuğumuzda. Düşününce bu kadar zaman naısl geçti diyorum😊
Seyda652 Kızlar bişey sorcam sizlere eltimde 3 aylık hamilede belden asagısı asırı şiş ödem olmuş sizce nedendir
iremgun Seyda652 benim tek bacağımda sorun oldu bu şekilde doktorum hemen bacak ultrasonu çektirdi pıhtılaşma varsa atma ihtimaline karşı bir de tahliller aldı karacağier ve böbrek ile ilgili sorun olabilir diye. Doktoruna bir danışssın bence. Ve tuz tüketimi çoksa azalatsın su içsin bolca diye düşünüyorum
Babyyyymother Seyda652 Belden aşağısı dediğin ayaklari fln mi acaba 3 ayda ödem cok erken degilmi bilemedim hic acaba düzeni eegisti adet olamıyor fln vücut tepki mi verdi şişkinlik olarak
esratpl bende serklaj olacağım ağrısı acısı var mı🥺 istanbul avrupa yakasındayım var mı buralarda yaptıran tavsiye eden?
Babyyyymother esratpl Okan üniversitesinde prof.dr periintolog Eray Çalışkan var ona yaptırmanı tavsiye ederim.Hayir hic korkulacak birsey degilagri acı fln hissetmiyorsun ya genel yada spinal uyusturularak yapiliyor korkma lütfen anlamayacaksin hic kısa bir islem zaten😊
nzlm45 VeraVrea benimde orta şeker gidiyor, doktor kilo atak dönemi dedi ama kızım atak yapmıyor galiba, neyse hiç almaması dan iyidir deyip seviniyorum. Bende gece sola yatıyorum ama uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum
VeraVrea nzlm45 şu şeker olayını kesmeye odaklanalım bu hafta benim meyveyi abarttıgım bir hafta oldu karpuzu örneğin bir iki dilim yemek nerede ben kocaman bir cam kase dolusu neredeyse ceyrek karpuz yiyorum😥 zaten elma muz da yiyorummeyveli yoğurt da. Bu hafta dikkat edeceğim
biyologelif nzlm45 aynı bende arkama yastık bile koyuyorum ama nasıl oluyorsa sırt üstü kalkıyorum. Bayılırım zaten sırt üstü yatmaya hayrlısyla doğursakta yürüsek , koşsak, gezsek , sere serpe yatsak🤲
Babyyyymother Seyda652 o zaman onda farklı bir sıkıntı olabilir ihmal etmesin Allah korusun doktoruyla görüşsün insallah hiçbir sıkıntı yoktur 🙏
VeraVrea Babyyyymother bugün eğitimde iki hafta önce göğüs kremi kullanın deyince aklıma geldi şimdi senin de baslaman gerek kremlemeye ve kapak kullanmaya🙄 bir de babalar için önden iliklenen bir gömlek giysinler dedi. Bir de emzirme yastıgını yanınıza alın dedi🤨
VeraVrea Babyyyymother sayıyo hatırlamadım dört taraftan görüntü aldı sonra ölçtü bir seyler yaptı ve bu hafta için en üst sınırda dedi.😢
nzlm45 VeraVrea bende muzu gelişsin diye çok yiyorum daha yaz meyvelerin başlamadım, o da mı kiloyu etkiliyor. Birde eğitim dediğiniz sayfa hangisi ücretli mi, benim bebek bakımı ile ilgili bilgim sıfıra yakın
Babyyyymother VeraVrea ikiside var ama kullansam mi bilemedim hic birsey yok ki henüz göğüslerimde kremi hadi süreyim ama kapak da ki takmam lazım.Evet emzirme yastigini alacagim gömlekte mantikli ten tene temas için sanırım insallah bebis yanımızda olur da yaparız ten tene temas🙏
biyologelif VeraVrea kremi önceden kullanınca öok bir etkisi yok diye okudum ama gümüş kapak çok etkiliymiş bende alacağım ondan. Ayva çekirdeği saklamıştım birde azıcık
VeraVrea Babyyyymother olacak tabi ki. Ama pompoalamak da acıtıyormus. Su anda baslaman göğüs ucundaki dokunun sağlamlığını arttırmak için. Hamilelik boyunca kremlenirken bile oraya dokunmaktan cekindik rahim uyarılmasın diye. İlk pompadan sonra hassasiyet baslamasın hazırlıklı olalım. Bir de 5ml filan baş gibi bir sey akacakmıs ilk ama bu çok önemliymis 🤗
Seyda652 Babyyyymother inşallah canım hamilelik cok zor bi sürec 1 bucuk aylık hamileyken doktora gitti hormon testi almışlar gebelik bakmamışlar ve 21 gün kullancagı bi ilaç vermişler eltimde kullanmış sonra hamile oldugunu öğrendik şimdi doktor doktor geziyoruz bebekte bi sıkıntı olurmu olmazmı diye ilacın adıda cyclo prognova belki duymuşsunuzdur