AnneBebekMutluluk Tugce16 ben şuan 2. Gebeliğimi yaşıyorum 16+1de dikiş atıldı. Bundan önceki gebeliğimde 22+5te doğum sancısıyla doktora gitmiştim doktor 1 saate doğururdun iyiki geldin deyip acil dikiş atmıştı dikiş tuttu herhangi bir sıkıntım yoktu ama ben sancıyla gittiğim için sancılarım devam etti bebek doğmaya çalıştı buda kanama yaptı ve enfeksiyon değerlerm yükseldi dikişi kesip doğumu başlatmak zorunda kalmışlardı. Bence siz iyi bir perinatolojiye gidip dikiş için fikir danışın. Doktorunuz bir ilaç vermedi mi?
Tugce16 AnneBebekMutluluk sadece progestan verdi onu kullanıyorum. Bir de pruluton iğne vurdular. Devletteki doktor 25 in altında dedi acil serklaj dedi özeldeki takip eden doktorum 25 ölçtü serklaj olmaz dedi. Zeynep Kamil’deki doktorlar da biz ilk gebelikte ve bu haftalarda serklaj yapmıyoruz dedi önerilmez dedi. Kafam çok karıştı o yüzden
Zynpsc Tubbbbbbbbb ☺️biz de sizin gibi düşünüyoruz inanın😇Allah razı olsun çok iyi ilgilendi. Kayseri’ye gidecektim ben doğum için orda perinatologlarla konuştum. Muayene ücretleri çok fazla ve doğumu kabul bile etmiyorlar
Tubbbbbbbbb Zynpsc kayserili msnz ? Evet orda fiyatlar cok fazla 🤷🏽♀️ bize hep umut oluyor en ufak bir sey de bak 34 haftaya erisenler var diyorum sukur amiiin ins 🌸
Zynpsc Tubbbbbbbbb Ayy çok teşekkür ederim sizin bu teklifiniz bile yeter Allah razı olsun 😍Yazarım tabii ki. O kadar çok sıkıntı yaşadım ki yazıp umut olmak istiyorum. Rabbim burdaki herkese nasip etsin sağlıklıca kucağımıza almayı 🤲🏻
Zynpsc Tubbbbbbbbb Yok yozgatlıyım ama Kayseri yakın diye tüp bebeği orda yaptırdık doğumu da öyle düşünüyorduk ama kısmet burayaymış 😇Öyle gerçekten ben hep kötüleri görmüştüm Serklaj olacağım zaman(henüz burayı keşfetmediğimde)♥️♥️
biyologelif Babyyyymother sivaslı kendisi ege yemekleriyle alakası olmayınca eminim bu tepkiyi vereceğiden ☺️☺️
Babyyyymother biyologelif e yani çok normal😅 benimki de etci sebzeyle hic alakası yok ama et yemeklerine hem bayılır hemde güzel yapar
Mabelbebek Kelebekler şimdi hatırladım sizi kusura bakmayın 5 mm ile gebeliğini dewam ettirmiş idolümsunuz 🌸 banada nasip olsun insallah 🙏🎈
AnneBebekMutluluk Tugce16 ben 12. Haftadan itibaren progestana başlamıştım ama fayda etmedi 16. Haftada açılmam başladı 10 gün önce serklaj yapıldı. İnşaAllah sende ilaçlar fayda rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
VeraVrea Tugce16 özelde yaptırın derim. Serklaj genelde ikinci dönem kaybı olan kadınlara sonraki hamileliklerinde yapılıyor teoride. Dakat sizin hamileliğiniz kurallarından daha önemli. Neden allah korusun böyle bir acıya bir miktar daha engel olabilme ihtimali varken onların insafına kalasınjz 😢
gizemozdemirr90 Tugce16 ilk gebelik diye yapmayip bebeginizi kaybetmeyi beklemeyin, baska bir doktora daha gidin. Uzunlugunuz oldukca dusuk bence serklaj olmalisiniz. Ayrica 25.haftaya kadar yapiliyor serklaj, neden haftaniz engelmis?
Mel-in7dain Tugce16 Zeynep kamildeki söylenenlere hiç kulak asmayin onlar için o kadar önemsiz bir konu ki bu. Benim haftasonu acilmam olduğu için doktorum serklaj için oraya yönlendirdi göz göre göre bebeğin doğumunu beklediler. Hiç müdahale edilmedi. Siz mutlaka serklaj yaptırın. Elinizden geleni yapın gerisi Allah’ın takdiri zaten.
biyologelif VeraVrea kesinlikle katılıyorum doktorlar bazen anne tarafından bakamıyor. Resmen bir prosedür olarak görüyorlar devlet zaten bu konuda facia.
nzlm45 Kızlar günaydın birazdan ciğer geliştirici vurulacağım heyecan yaptım, 2 dozu birden tek şırıngada vurul dedi doktorum, ağrı falan yapıyor mu, birde çok mu hareketsiz bırakıyor bebişi
iremgun nzlm45 cumartesi ve pazar oldum sıfır acı ve bebeğim her gün olduğu gibi hareketliydi endişe etme. Beynini öyle odaklama senin bu stresin çok çok fazla etkiliyor bebişini unutma
nzlm45 iremgun ben aslında stres yapmadım da dr hareketsiz olacak bir iki gün deyip aklıma düşürdü 🤕 siz üde 24 saat ara ile 2 doz mu oldunuz, birde kalçadan vuruluyor değil mi
iremgun nzlm45 evet 24 saat ara ile 2 doz önerdi doktorum. Ben sizin yazınızı okuyunca doktora yazdım olmadan hayırnirem kendini şartlama öyle dedi olabilir evet ama olmayacak öyle dedi. Dediği gibi de olmadı çok şükğr. Kalçadan vuruluyor evet. Şifa olsun inşallah
Babyyyymother Gulbeyazk cankm ne yaptın doktora gittin mi durumlar nasıl bende öğleden sonra gideceğim heyecanliyim baya insallah hersey güzeldir ikimiz içinde 🙏