gizemozdemirr90 Cerenmete_ benim de bebek hep asagidaydi, agrilar da oluyordu ama doktorunuza sorun tabiki.
Cerenmete_ gizemozdemirr90 Sordum dikişe baskı yaptığı için dedi doktorum rabbim sağ salim kavuşturur inşallah insan korku yaşıyor her an 🥺
gizemozdemirr90 Cerenmete_ Cerenmete_ benim de bebek hep asagidaydi, agrilar da oluyordu ama doktorunuza sorun tabiki.
gizemozdemirr90 Cerenmete_ Cerenmete_ benim de bebek hep asagidaydi, agrilar da oluyordu ama doktorunuza sorun tabiki.
nzlm45 Kızlar günaydın @iremgun @Babyyyymother @biyologelif @VeraVrea sizin de arasıra tam vajina ım bittiği yerde kalça nın başladığı yerde ağrı sızı gibi birşey oluyor mu, dün gece başladı bende, bugün de sürüyor bilhassa az ayağa kalkınca
Babyyyymother nzlm45 günaydın canım.Dedigin yerlerde tarif ettiğin gibi şeyler oluyor artık olmasi da gerekiyor 31+1 oldum ordaki kaslar açılıp doğuma hazırlık yapıyor fakat çok uzun süreli değil ara sıra ve kısa süreli oluyor şimdilik benim.Belki herkeste farklı oluyordur duruma göre doktoruna bir danış istersen
biyologelif nzlm45 benimde arada oluyor canım özellikle karnım büyüdüğü zamanlar. Ayaktayken oluyor yatıcna geçiyor
gizemozdemirr90 nzlm45 canim benim 26-27.haftada basladi o agri, doguma kadar devam etti. Ayaktayken yururken vardi sadece onceleri, ilerleyen haftalarda yatakta soldan saga donemiyordum.
VeraVrea nzlm45 geçmis olsun benim böyle bir ağrım yok, ben daha cok kasıkların ğzerinde dikiş varmış da yataktan kalkarken orayı acıtıyormusum gibi
nzlm45 Babyyyymother benimde dün den beri ara ara oluyor , bilhassa ayağa kalkınca, dedim acaba bebek oralara baskı mı yapıyor. Benim haftam minnoş bat a göre 25, doktor ölçümü ne göre 26
Babyyyymother nzlm45 ara ara oluyorsa sıkıntı etme haftan büyüdükçe de degisij degisik agrilar eşlik edecek cok normal bebis de büyüyor büyüdükçe kilosu arttıkça baskısı da artıyor ben dönerken mesela degisik agrilar yaşıyorum sağa ve sola
nzlm45 biyologelif sizin haftanız kaç? Da önce de olmuştu Dr çok önemli değil demişti, inşallah öyle değildir
biyologelif nzlm45 ben 29 haftalık oldum. Benim belli aralıklarda sanki vajinama iğne batar gibi oluyırdu ya da afederseniz özellikle tuvaletime çıkamadıysam benzer ağrı oluyordu doktorum muayene ettiğinde bir şey demiyordu. Normal görüyordu. Ama geçmeyen sürekli bir ağrı değildi
nzlm45 gizemozdemirr90 demek ki normal hepimizin başına geliyormuş, insan korkuyor. Siz nasıl oldunuz minik kuş nasıl, annelik nasıl bir duygu? Hayal ediyorum bazen de
gizemozdemirr90 nzlm45 evet bence serklaji olmayanlarda da oluyor o agri. biz iyiyiz cok sukur🙏🏻 Alistik baya artik birbirimize😊 annelik ilk basta cok korkuttu beni ama 1 hafta sonra cok alisip sevdim🥰
nzlm45 biyologelif benim de oluyor o, bida kontrolüm cumartesi günü bakalım inşallah o zaman güzel haberler alırım, doktorum su gelmezse kanama olmazsa sıkıntı olmaz diyor sadece, bu laf beni çok tatmin etmiyor pek
biyologelif nzlm45 doktorlar genelde rahat oluyorlar gerçi öyle olmasalar biz daha mı stres olurduk diye insan düşünmüyor değil
nzlm45 biyologelif ikimizin arası olsa daha iyi, ben çok stresliyim şok rahat, birşey yoktur istersen gel bakalım diyor, Bi önceki doktorum da aşırı panikti 10 haftalık kssıpım ağrıyor diye beni zorla yatırmaya çalışmıştı
biyologelif nzlm45 ben rahim ağzı uzunluğumu bile sormuyorum ((inşallah iyidir )stres olmamak için. Doktor detaylı muayene ediyor ve normal diyorsa inan güveniyorum. Rabbime emanet artık. Eminim o stresli olsa şöyle dikkat böyle dikkat et dese kendimi biliyorum daha fazla stres olurum hatta ağlaya ağlaya eve gelirim. Kanamam olduğunda bile doktorum daha kötü örnekleri gösterip sende bunda bir şey yol diyordu ki ben kanamayı çok takıyordum
nzlm45 biyologelif inşallah hayırlısı ile kucağımıza alırız, bana da demiyor bişey ama ben anlıyorum sıkıntı görürse haftaya gel diyor, görmezse 15 gün sonra gel diyor
biyologelif nzlm45 benim doktor donuk olduğu için anlayamıyorum bir girişte selam verirken güler yüzlü olur muayene esnasında hep ciddidir. benide 3 haftada bir alıyordu geçen kontrolümde 28 haftadan sonra bebek büyüdüğünden dolayı 2 haftada bir alacağım dedi. O bu açıklamayı yaptığı halde benim bile aklıma geldi acaba olumsuz bir şey mi varda indirdi diye ama sormadım tabi