Seyda652 Bende diyorumki kızlar neden yazmıyo bi baktım ooo herkes burda ben geride kalmışım😂hayırlısıyla yarın 28 oluyorum şöyle haziranın sonuna doğru önce kendimden baslayayım alışverişe 32den sonrasıda minnoş kızıma insallah belki o zaman daha hızlı gecer zaman ve hemn 38leri görürüz kızlar inşallahhh
Seyda652 Hellobaby12 bende o haftalardayken -Allahım daha ilerisini görecekmiyim derdim ve 28 oldum şükür sende gelceksin böyle güzel haftalara canım bizim hep morale ihtiyacımız var
Mabelbebek Arkadaşlar birsey sormak istiyorum serkilaj oldum 11 gün önce 19+1 haftalikken su an altima baskı hissediyorum basına gelen oldu mu ? Yoksa doktora gitmeli miyim ?
Rceyda Mabelbebek ben de serklajdan bir süre sonra böyle hissetmiştim arada bazen hissediyorum hala hemen yastıkla belimi destekleyip yatıyorum yukarı cıkıyor. Sanırım bebek büyüdüğü için oluyor.
Mabelbebek Rceyda korku endişe içinde günler geçiyor wc harici kalkmıyorum sadece doktor tavsiyesi üzerine saat bası 5 dk yürüyorum. Rabbim emeklerimizin karşılığı versin insallah. Siz kaç haftalıksınız ?
Rceyda Mabelbebek 19+5 bugün. Evet gerçekten sürekli tedirginiz inşallah hepimiz güzel sonlandırırız sürecimizi🤲🏼
VeraVrea Magnezyum takviyesini konusalım mı kimler hangi marka günde kaç kere kullanıyor? bana osteocare verdi günlük dozu iki tane fAkat kasılmalarım çoktu sonradan bu forumda nbt life okudum onu aldım iyi geldi
VeraVrea Magnezyum takviyesini konusalım mı kimler hangi marka günde kaç kere kullanıyor? bana osteocare verdi günlük dozu iki tane fAkat kasılmalarım çoktu sonradan bu forumda nbt life okudum onu aldım iyi geldi
Mabelbebek VeraVrea kaçıncı haftada kullanılmaya başlanıyor. Daha doktorum bana ne vitamin nede takviye icin başka bir ilac verdi
Babyyyymother VeraVrea ben microbone kullaniyordum içinde hem magnezyum hem kalsiyum var.Suanlik karaciğer degerlerimden dolayi hicbirsey kullanamiyorum ama
Llalolalaooooo Kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim bebeğin başı aşagı dönmüş arada dikişime doğru agrı çok yapıyor böyle başı aşagıda olup dönen var mı çok zannetmiyorum ama daha da aşagı inmesinden korkuyorum 🥺çok erken döndü malesefff 😣😣
VeraVrea Llalolalaooooo kalıcı olarak dönmedi ki gün içinde üç dört kez dönüyor bu döneminizde. Bende kasığa dayandıgında acımıstı. Bikaç gün sonra en geç değisir pozisyonu
Babyyyymother Llalolalaooooo benimde 28 den beri başı asagida sıkıntı etme belki tekrar bile döner kac defa