Babyyyymother iremgun benimde bazen günde bir bardak sabah çay sürekli olarak içtiğim içeceklerim su,süt,ayran,kefir,maden suyu başka birsey sürmedim daha ağzıma 🙈
VeraVrea Gulbeyazk @Gulbeyazk kuru kahveci mehmet efendinin kafeinsiz türk kahvesi var gümüş paket onlardan için. Kafeinsiz filtre kahveler de var enfess
Gulbeyazk VeraVrea ben aktardan cektiriyorum kahveyi taze taze aylık alıyorum sevmiyorum onlar bayat gibi geliyor
Babyyyymother iremgun evet canim hazir aliyorum ben baya tadını da seviyorum sade olarak alıp tüketiyorum.Bagirsaklara da çok faydalı
Seyda652 Gulbeyazk oy maşallah cok güzel haftan 5 hafta sıkarsanız dişinizi bebeşş kollarında insallah
Babyyyymother iremgun dene canim ben baya yıllardır iciyorum o yüzden tadını baya seviyorum ama sen baktinki cok sevemedin içine çilek fln meyveyi robotta blende et içine karıştır öyle de dene
iremgun Babyyyymother yok canım kefir severim normalde ama hep kendimiz yapıyorduk hazır denemedim hiç ama severim herhalde
Gulbeyazk Seyda652 inşallah canım bende çok istiyorum doktorlarda umutlu da ben nedense o kadar beklemez diye düşünüyorum karnım düştü epey
Babyyyymother Gulbeyazk benim karnım hep düşük asagida top gibi duruyor doktorum senin karın yapın öyle dedi canım yani hic öyle yukarı çıkmadı gibi bisey
iremgun Gulbeyazk bulamazsam diğer markayı bunu kesin bulurum. Aynen ben de sadece süt içiyorum kefire de başlamalıyım
Gulbeyazk Babyyyymother yok geçen dondugunden daha düşük farkediyorum kötü dusunmemeye çalışıyorum doğum başlarsa da çok şükür haftası kötü değil en fazla kuvöz yolu bekleriz oma da şükür
Babyyyymother Gulbeyazk evet canim cok şükür haftasi iyi sen yinede güzel düşün birde gerçekten karnin asagi inmiş bile olsa haftalar sürüyor yine de doğum olması herkeste aynı değil yani
ArenMom Merhaba ben size bişey sormak istiyorum 2 doktorda takıplıyım biri tüp bebek doktorum digeri sıradan normal kendı doktorum hıc boyle bısey demedı ama dıger doktor tahim agzı kısa 30 fln dedı erken dogum yaparsın ilaç yazıcam dedı buarada 20 haftalık falandim hemen kendı dr ma gittm böylebısry yok dedı hunilesme de yok dedı olsa serklaj yaparım ilaç neden vereyım dedı detaylı ultrasonda 22. Haftada 32.2 cıktı sizce kısamı ?
Babyyyymother ArenMom cok kısa değil 25 in altı riske giriyor sanirim ilk doktor onlem almak istemiş büyük ihtimalle progestan hap verecekti çünkü birden kısalma olabiliyor haftan da daha erken olduğu için önlem almak istemiş.peki nasil olctuler hangisi vajinal ölçtü birde bu biraz gerçekten önemli bir durum serklaj olmanız bile gerekiyorsa 24. Haftayi hecmemeniz gerekiyor sonrasi riske giriyor çünkü.Bana dikis atıldığında 37 mm di ama acilma ve yumuşama başlaması.Acaba vakit kaybetmeden birde başka bir doktor görüşü daha mi alsaniz
VeraVrea ArenMom kısa değil ama dikkatli davranın normal uzunlukta da değil cünkü. Zaman zaman da değisiyor daha cok dinlenin. Ben de sunu sorayım iki doktora gitmek abes mi, ben de başka doktor buldum içim de ısındı ama 28. Haftadayım değistirmekd iğerine ayıp olur diye çekiniyorum. Saçma biliyorum ama simdi bir doktor test isteyecek diğeri zaten yaptırmıs olacak filan açıkça söyleniyor mu iki doktorla ilerlendiğimçnde 😥
Rceyda ArenMom benim de 49 la serklaj atıldı 12. Haftada ama benim ki önlem amaçlıydı daha önceki hamileliğimde bir iki gün içinde kısalma açılma olmustu yakalayamadık malesef. İki gün önce doktora gittim 39 ölçtü bebek büyüdükçe kısalıyor sanırım ki ben sürekli yatıyorum sayılır. Çok iyi uzunlugu 25 in altı riskli görüyoruz dedi. Progestan verecekti muhtemelen doktorunuz bence önlem amaçlı kullanılabilir. Bir doktora daha gösterseniz içiniz rahat eder aslında.
Tugcetatli ArenMom iki doktora gorunmeniz ne kadar guzel ne ilaci verdi doktor peki ilaci varmiymis benimkide 3 cm cikti bunun altina dusmememiz gerekiyor dedi 3 cm %1 erken dogum riskiymis