VeraVrea iremgun serklajdan sonra yatın dediler bize sizinki daha mı uzun 2.5 cm den acaba? Ben baya riskliyim sanırım 1.5 cm de bekliyor😢
iremgun VeraVrea benim doktorum yatmamı istemiyor. Yani işteyken öyle aman aman zorlamıyorum genelde masa başı kalıyorum. 1 hafta iş 1 hafta ev şeklinde kendime düzen kurdum. Yorulunca erken çıkıyorum falan işten de öyle işte.
Babyyyymother Kızlar aranızda kahve içen var mı? Ben hiç içmiyorum ama bazen istiyor gibi oluyorum yine de kendimi tutuyorum önceden içerdim severdim baya
iremgun Babyyyymother ben de içmedim öğrendim öğreneli ki normalde 3 tane falan filtre espresso vs içen biriydim. Çok severdim kendimi tutuyorum. Aslında doktorum 1 tane Türk kahvesi içebilirsin demişti
Gulbeyazk Babyyyymother canım bi ara haftada bir içtim 3 4 defa bu sonn ay da iki defa içtim türk kahvesi hafta da bir içebiliriz
Babyyyymother iremgun evet ama bir türlü korkumdan içemiyorum birsey fln olur diye neyse artık zaten dogumdan sonra içeriz.cay da günde bir bardak içersem iciyorum .Hic diger hamileler gibi değiliz vallahi herseyden fedakarlık yapıyoruz
Babyyyymother Gulbeyazk korkuyorum ya bazen diyorum anneme yarın kahve içelim diye sonra ertesi gün diyorum yok bugün icmiycem😁 kadın da benim yüzümden içmiyor kokusu gelecek diye
Gulbeyazk Babyyyymother canim haftada hir icebilirsin korkacagimiz haftalar cok gerode kaldi ama tabi doktoruna danis istersen tam aksine ben cok cok stres yaptigim zamanlar iciyorum oldukca rahatlıyorum
VeraVrea Gulbeyazk @Gulbeyazk kuru kahveci mehmet efendinin kafeinsiz türk kahvesi var gümüş paket onlardan için. Kafeinsiz filtre kahveler de var enfess
Babyyyymother iremgun benimde bazen günde bir bardak sabah çay sürekli olarak içtiğim içeceklerim su,süt,ayran,kefir,maden suyu başka birsey sürmedim daha ağzıma 🙈
Gulbeyazk VeraVrea ben aktardan cektiriyorum kahveyi taze taze aylık alıyorum sevmiyorum onlar bayat gibi geliyor
Babyyyymother iremgun evet canim hazir aliyorum ben baya tadını da seviyorum sade olarak alıp tüketiyorum.Bagirsaklara da çok faydalı
Seyda652 Gulbeyazk oy maşallah cok güzel haftan 5 hafta sıkarsanız dişinizi bebeşş kollarında insallah
Babyyyymother iremgun dene canim ben baya yıllardır iciyorum o yüzden tadını baya seviyorum ama sen baktinki cok sevemedin içine çilek fln meyveyi robotta blende et içine karıştır öyle de dene