gizemozdemir90 Babyyyymother evet 35ten beri her an dogum olabilir diyerek 15 gun gecirdik, insallah sonu da iyi olur🙏🏻 sagol canim
VeraVrea Selamlar, ben de bugün serklaj sonraıs ilk hafta kontrolüne gittim, 15mm den 22mm ye cıktıgını gördük çok şükür. Bebek de 24+6 da 840gram. Doktor ilerden gidiyor ve aıvı artışı var diye şekerden süphelendi evde ölçüm yapıp takip edeceğiz. 🐣
Babyyyymother VeraVrea masallah canim.Sivi artışı olduğu için bir ihtimal şeker olabilir ama bebek ileride olunca illa şeker çıkmıyor.Benimde bebek önden gidiyor cok şükür şeker yüklemesi yaptirdim birsey çıkmadı bende korkmuştum hatta 🤭😊
VeraVrea Babyyyymother aslında şeker ölçümü istemişti ama beni iki-üç saat oturur pozisyonda bekletmek istemedi. Şimdi ölçüm aleti aldık yarından baslayarak ölçüp not edeceğim. sanırım muz, pilav, beyaz ekmek gibi şeyleri biraz askıya alsam yeterli olur. Tatlı yemiyordum zaten 🤷🏻♀️
Seyda652 gizemozdemir90 oyy ya ne güzel minik biraz daha beklicek cok sevindim canım saglıcakla kavuş kuzuya
Seyda652 VeraVrea bende 2 haftaya seker yüklemesi yaptrcam sekerim çıkcak diye korkmuyo degilim muz günde 1 tane yerim bebege kilo aldırıyo ekmek beyaz tüketmiyorum çavdar yiyorum ve doyuruyo sende deneyebilirsin canım
Babyyyymother VeraVrea hmm evet uzun sure oturmak zor olur ben uzanarak gecirmistim 3 saati 😁 öylede ölçüp not edersiniz belkide yoktur sizde de sorun olmaz rahat rahat yersiniz istediğinizi 🙏
Pln1305 30+3 deyim çok fazla bebek hareket ettikçe batman oluyor aşağıya korkuyorum canım acıyor yaşayan var mı 😔
VeraVrea mutluugizz bi fikrim yok açıkçası, ayaklarınızı yukarı kaldırıyor musunuz yastıklar koyup? Bebek asagıyı tekmelediğinde ben daha da dikkat ediyorum
Gulbeyazk Babyyyymother Elhamdülillah canım iyi gidiyor geçen doktor 40 mm olduğunu söyledi rahim boyunun baya keyfimiz yerinde rabbim bozmasın inşallah bu hafta 1600 gr oluruz diye düşünüyorum da 20 sinde randevumuz nasıl bekliycem o güne kadar bilmiyorum 😊 sen nasılsın nasıl gidiyor
Babyyyymother Gulbeyazk cok şükür canım bizde iyiyiz bugünlere geldiğimiz için şükrediyorum hep Allah tamamına erdirsin inşallah 🙏 olurlarmi bu hfta o kadar salı günü gideceğim ben nasipse bakalim insallah hersey yolundadir 😇
Gulbeyazk Babyyyymother doktor bana 3 unde 1278 gr demişti bu haftalarda 150 200 gr almaları lazım canim
Ilkannem Hayırlı geceler kizlar. Bizde nişan geliyor mu? Dikiş var ya 🤷🏻♀️ saçma soru olabilir ama.. nişan nasıl gözükür ? Benim kafam çok karışık.
Babyyyymother Ilkannem bildiğim kadarıyla geliyor akintiyla beraber yada lekelenme tarzında sanırım tam emin değilim 😕
Babyyyymother Gulbeyazk ben 26+4 ken gitmiştim 1070 di simdi salı günü gittigimde 28+3 olacagim yaklaşık 2 hafta bakalim ne kadar olmus olur 🥰