twinsmom00 gizemozdemir1990 sizin ne zamandır öyle oluyor korkuyorum bir şey olur diye gunde 2 kez magnezyum kullanıyorum bol su içiyorum. Yine de sert Sali kontrol um var cok tedirginim
Tubbbbbbbbb twinsmom00 mesane dolduğu zaman özellikle bol su içiyoruz baskının artması normal dedi doktorum ben de aynı şekilde oluyordu
gizemozdemir1990 twinsmom00 serklaj oldugumdan beri oluyor. yattigimda gectigi icin hic endiselenmemistim.
Tubbbbbbbbb Seyda652 13 haftalikken onlem amacli atildi daha sonra 2 hafta da bır vajinal muayene ile ölçüm yapıyor doktorum 16. Hafta da hunileşme Vardı şimdi 6 haftadır da 23 mm de gidiyoruz 😌
Seyda652 Tubbbbbbbbb anladım canım banada 13 haftalıkken dikiş atıldı progestan kullanıyomusn vajinal olarak
Babyyyymother Tubbbbbbbbb aynisi banada oluyor haftalardır wc den sonra rahatlıyor hatta baskıdan dolayiymis dediğiniz gibi
gizemozdemir1990 twinsmom00 siz yine doktorunuza sorun kontrolde ama dedigim gibi benim her kalkisimda sert karnim.
Tubbbbbbbbb Seyda652 yok ben hep ağızdan aldım günde 3 kere, haftada bir de proluton depot kullanıyorum.
Babyyyymother Tubbbbbbbbb ahahah evet ama istediklerini yapabilirler serbest 😂yeterki vaktinde saglikla dünyaya gelsinler 🤲
Tubbbbbbbbb Babyyyymother amin inş özelliklebu gece hepimize dua edecem en iyi biz anlarız birbirimizi 🙏
Babyyyymother Tubbbbbbbbb evet bende cok cok dua edeceğim hepimiz inşallah zamaninda ve saglikla kavuşuruz 🤲🙏
iremgun Kızlaarrr anneler gününüz kutlu olsun bu sefer karnımızda inşallah seneye kucağımızda sonraki seneler yanımızda yavrularımızla olacağımız anneler günümüz kutlu olsun 💕💕
biyologelif Anneler günümüz kutlu olsun arkadaşlar Rabbim bu güzel duyguyu tüm isteyenlere nasip etsin 🌸