Babyberen canım kusura bakma bende sürekli süt sıtması geçirip hastanelik olunca vaktim olmadı buraya girmeye. Öncelikle sana sakin ol stres yapma dicem ama olmuyor seni çok çok iyi anlıyorum bugün tam 15 gün oldu benim ve ne zaman hastaneye gitsem sürekli ağlıyordum göremiyorum da sadece haftada bir gösteriyorlar bebeğimi ama zamana bırak canım demek ki bunları yaşayacakmışız Allah beterinden korusun sen sakin ol senin sütün bebek için çokk önemli. Senin sütünü versinler ki kilo alsın toparlasın. Bana doğumdan 24 önce ciğer geliştirici iğne yaptılar ama yeteri kadar fayda etmediğini söyledi doktorlar bana. Bazı bebeklerde fayda etmezmiş şans meselasi oda bize denk geldi mesela. Bir kaç gün cihaza bağlı kaldı. Sonra çıktı solunum cihazından ama hala oksijen desteği alıyor. Yavaş yavaş beslenmesini arttırıyorlar ama bu sefer de yutma refleksi zayıf. Bak senden bir hafta büyük doğdu benim bebeğim ama bizde sorunlar yaşıyoruz. Tamamen şans bu Allah ne derse o oluyor. Bugün Bi bayanla tanıştım yoğun bakımın önünde 37 haftalık ama oda küvezde duruyor sıkıntısı varmış yani başka birini gördüm 39 haftalık doğum yapmış onu da yoğun bakıma almışlar bir haftadır küvezdeymiş bebeği yani haftaya alakası yok bu işin. İçin rahat olsun sürekli dua et. Ben sürekli ayetel kürsi, fatiha, Felak, nas okudum ve ya Şafi çektim her zaman güzel haberler alayım diye dua ettim emin ol Allah dualarımızı kabul ediyor. Sen sakin ol ve bol bol meyve ye süt iç ve süreli göğüslerini sağ, sıcak duşlara gir, sıcak havlular koy göğsüne sütün iner benim de hemen inmemişti ama bunları yapmazsan bu sefer de süt sıtması yaşarsın emin ol çok kötü bişey hastaneye insan zor yetişiyor. Hiç bir doktor çaresini bulamadı bu süt sıtması diyip bana parol serum takıp geri gönderdiler. Ateşim 40 oldu kaç kere. Ve titremekten yürüyemedim o derece ağır geçiriyorum lahusalığı. Lütfen kendini yıpratma bebeğin sana çok ihtiyacı var annesi