iremgun Tubasel5 şu an hala eldivenle alıyorum ama göbeğim buna artık müsadere etmemeye başlayacak gibi😏
Tubasel5 iremgun benm göbek etmiyor işte .. hormonlar hatsafada valla . Daha bacaklarımı 10 gün oldu alalı yine çıkmış 🤷♀️
Tubasel5 Hellobaby12 bikini bölgesi zaten çabuk çıkıyor. Dikiş olduğu için korkuyorum göbek desen sahan göremiyorum ay ne zormuş 🙄😊
iremgun Tubasel5 ayy valla nasıl olacak ben de merak ediyorum ilerleyen zamanlarda. Çözüm yolubhukursan jilet harici bana da haber ver lğtfen😊
Babyyyymother Tubasel5 Ben ayna karşısında Venüs jilet ile aliyorum ani birsey olmadığı sürece haftalik temizliyorum 🙄
Babyyyymother Tubasel5 benimde çok hassas normalde diğer jiletle olmuyor en iyi o geldi cok tuyum yok zaten ama iste bikini bölgesi sinir bozucu idare etmeye çalışıyorum 🤷♀️ denedinmi Venüs hic
Tubasel5 Babyyyymother geçen sipariş ettim ama sadece jiletini etmişim 🤦🏼♀️ Marketten aldırıcam eşime artık
Babyyyymother Tubasel5 amin amin inşallah valla hersey zor bize ama buna da şükür tabi 😁 senin gene az kaldi Allahin izniyle öyle düşün seninkinin iki katı benim kalan zamanım sanirim 🤭
Tubasel5 Babyyyymother ben hergün doğuruyorum bugün diye diye 33 e getirdim bundan sonra eşim inanmayacak bana 😂 sende gelirsin ben gibi bi pimpirikli insan geldiyse 🙄
Babyyyymother Tubasel5 inşallah ya bazen geciyor zaman diyorum bazende sanki geçmiyor gibi bende pimpirikliyim ya her ağrıda birseymi oldu diyorum
Tubasel5 Babyyyymother hiç kolay değil yatmak rabbim hepimize sabır versin . İnsallah sagsağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Babyyyymother Suzii-90 merhaba ne yaptın canım merak ettim dikislerin alindimi doğuma ne kadar kaldi 🤗
Suzii-90 Babyyyymother ctesi alınacak canim dikişler sanırım sezeryan olucam doktorum normal doguma sokmak istemiyorum seni dedi ctesi 37 oluyoruz sanırım 38.haftaya da gün verecek bakalım ctesi belli olacak