Seyda652 Babyyyymother evet ya bende 22 görürmüyüm diyodum şükür 22 haftadayım ve insallah hepimiz 37den sonrasını görürüz
Tubasel5 Bayanlar tüylerniizi jiletle mi alıyorsunuz. Ağda yasak diyorlar dikişlilere . Jilette iki güne çıkarıyor allah korusun ani Doğum olsa temiz gitmek isterim napcagımı şaşırdm 🙄🙄
Hellobaby12 Tubasel5 ben bikini bölgesi hariç çok fazla tüyü olan biri değilim ama sanki çıkmayan tüylerin hepsi de orada çıkıyormuş gibi ve gerçekten artık karnım izin vermemeye başladı çabuk yoruluyorum fikri olanlar yazarsa bende aydınlanmış olurum
iremgun Tubasel5 şu an hala eldivenle alıyorum ama göbeğim buna artık müsadere etmemeye başlayacak gibi😏
Babyyyymother Tubasel5 Ben ayna karşısında Venüs jilet ile aliyorum ani birsey olmadığı sürece haftalik temizliyorum 🙄
Tubasel5 Hellobaby12 bikini bölgesi zaten çabuk çıkıyor. Dikiş olduğu için korkuyorum göbek desen sahan göremiyorum ay ne zormuş 🙄😊
Tubasel5 iremgun benm göbek etmiyor işte .. hormonlar hatsafada valla . Daha bacaklarımı 10 gün oldu alalı yine çıkmış 🤷♀️
iremgun Tubasel5 ayy valla nasıl olacak ben de merak ediyorum ilerleyen zamanlarda. Çözüm yolubhukursan jilet harici bana da haber ver lğtfen😊
Babyyyymother Tubasel5 benimde çok hassas normalde diğer jiletle olmuyor en iyi o geldi cok tuyum yok zaten ama iste bikini bölgesi sinir bozucu idare etmeye çalışıyorum 🤷♀️ denedinmi Venüs hic
Tubasel5 Babyyyymother geçen sipariş ettim ama sadece jiletini etmişim 🤦🏼♀️ Marketten aldırıcam eşime artık
Babyyyymother Tubasel5 amin amin inşallah valla hersey zor bize ama buna da şükür tabi 😁 senin gene az kaldi Allahin izniyle öyle düşün seninkinin iki katı benim kalan zamanım sanirim 🤭
Tubasel5 Babyyyymother ben hergün doğuruyorum bugün diye diye 33 e getirdim bundan sonra eşim inanmayacak bana 😂 sende gelirsin ben gibi bi pimpirikli insan geldiyse 🙄
Babyyyymother Tubasel5 inşallah ya bazen geciyor zaman diyorum bazende sanki geçmiyor gibi bende pimpirikliyim ya her ağrıda birseymi oldu diyorum
Tubasel5 Babyyyymother hiç kolay değil yatmak rabbim hepimize sabır versin . İnsallah sagsağlim kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻