Gulbeyazk Tubbbbbbbbb yok canım 3. Gebeligimde serklaj oldum o da 23. Haftada atıldı 29 da dikiş açıldı
Tubbbbbbbbb Kelebekler ne kadar acilmaniz oldu spyledi mi bana da oyle geliyor sanki dikis alinca Zaten var olan aciklikla yakin zamanda normal dogum olur diye ama hayirlisi olsun hakkimizda
Kelebekler Tubbbbbbbbb yok açıklığı söylemedi dikişi de tam alamadı zaten 🥺hala dikiş olduğu için açıklık olmayabilir
Suzii-90 Kelebekler benimde 37 de alınacak canim dikişler senin dikişler yeni mi alındı bana doktorum 37 den sonra dikiş istemiyoruz artık bebek gelsede problem değil dedi
gizemozdemir1990 Suzii-90 ya bende merak ediyorum bunu, benim sezeryan kesin. Doktor sezeryan esnasinda alcak dikisleri. Doguma da 37-38 diyo. Ama 37den sonra dikis durmuyo genelde, 37lerde mi alcak bebegi acep diye dusunuyorum.
Kelebekler Suzii-90 başta bana da öyle dedi 37 de alırız dedi sonra sancıların suyun gelirse doğum başlarsa alırız dedi bugün kontrolde bi bakalım dedi bugün de bi kısmını aldı
Suzii-90 gizemozdemir1990 bilmiyorum ki canim her doktor farklı benimki 37 den sonra dikiş istemiyoruz alicam 37 de dedi normal ya da sezeryan fark etmeksizin kontrole gidince sor canim doktoruna çünkü bazıları sezeryanda alıyor
Mel-in7dain Kelebekler gününüz çok güzel dikişli olup bu haftaları görebilmek ne büyük mutluluk. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💫
Kelebekler Mel-in7dain amin inşallah darısı tüm hamilelerin basına inşallah hiç umudum yoktu bu zamanlara geliriz diye ama şükürler olsun Allahın izni ile doktorumun sağlam dikiş atışı bizim dikkat edişimiz sayesinde ☺️🤲🏻
gizemozdemir1990 Kelebekler demek suyunuzu veya sancinizi bekleyecek, o zaman alacak. Cok az kalmis hayirlisiyla saglikla kavusun ins🙏🏻
Tubbbbbbbbb Kelebekler serklajla 37 ye gelmisiniz ne harika darisi bizlere. Umarim tek nefeste vakti zamaninda gelir bebis 🌸
iremgun Kızlar merhaba, size bir şey soracağım. Endol kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız nasıl kullanıyorsunuz ve ne için veriyorlar doktorunuz bu ilacı acaba?
Mel-in7dain iremgun ben serklaj olduğum gün iki adet kullandım kasılmaları önlemek amaçlı makattan alınıyor
Babyyyymother iremgun ben kullandım baya bazen leke ve agrim olunca sanirim bundan dolayı veriyordu fitil makattan 🙄😂
iremgun Mel-in7dain aa makat mı? Bana doktorum karından sertleşme hissedersen günde 1 tane al dmeişti 2 hafta önce. Bugün snaki bir sert gibi karnım ilacı alayım dedim ama oral kullanım yazıyor. Doktorum da fitil demedi acaba yanlış mı kullandım.
iremgun Mel-in7dain brn en iyisi bunu sorayım doktora tekrardan bu ilacı naısl alacağımı. Çok sağol 🌸
Mel-in7dain iremgun belki seninki fitil değildir haptir. Zaten fitil ise beyaz kaplı fitil olduğu belli oluyor.
Suzii-90 Kelebekler hmm anladim canim ben 37 de alsın diye bekliyorum 1 hafta da önden gidiyo sekerim de var zorlanıyorum artık insallah 37 yi görüp sağlıkla aliriz kucağımıza hepimiz 🤲🥰
Llalolalaooooo Kelebekler dikişinin mi bi kısmını aldı nasıl alınıyor biraz anlatır mısın ya ben çok merak ediyorum
Kelebekler Suzii-90 bende basından beri öyle bekledim canm da 37 olduk almıcakmısınız diye sorduk her kontrolde alacak umuduyla gittim her gidişimde doğumda alırız sancıların başlasın suyun gelsin alırız dedi geldik bu güne 🤷🏻♀️
Kelebekler Tubbbbbbbbb darısı tüm bekleyenlerin basına inşallah dualarımdasınız hepiniz ☺️🤲🏻 37 değil 39+5 40 olduk nerdeyse 🤰🏻Şükürler olsun