Seyda652 Ahh ne güzel haftalara gelmişsiniz ya darısı bana ve benim gibi bekleyenlere inşallah bende 20 haftaya girdim çok şükür güzel gidiyo inşallah hepte böyle gider ve hepimiz 37-38leri görürüz
Ummu32 Gulbeyazk ya bende biliyorum öyle istiyorum ama bazen de içimde korku da var normal doğum için. Aslında sezeryan da sonrasında çok acı çekip zorlanacaksın o daha zor 🙄 galiba en iyisi normal ☺️
biyologelif Ummu32 her ikisinide deneyen biri olarak normalde çok hızlı ayağa kalkıyorsun . Ben sezeryanda 5 gün wc ye zor doğruldum.6-7 ay geçene kadar dikiş sızın tamamen kesilmiyor dikkat etmek gerekiyor. Ama kısmet hangisi olacaksa çekilir ikisinden de korkmamak lazım nihayetinde iyi oluyorsun
Babyyyymother Gulbeyazk sende dikis atılırken açıklık varmiydi yoksa seninki direk onlem amaclimiydi canim
Babyyyymother Gulbeyazk anladim canim insallah sagkikla alirsin aliriz kucagimiza. Benim acikligim vardi da acaba dedim acikligim olduğu için normal doğum daha mi kolay olur merak ettim bu durumu baya
Gulbeyazk Babyyyymother bizim için normal doğum daha kolay aslında çünkü açılma hızlı ilerliyor ama benimki sezeryan olacak çünkü 11 ay önce sezeryan oldum
Babyyyymother Gulbeyazk anlafim canim hayırlısı olsun hakkımızda bakalim benim nasıl olacak sag salim alalimda kucagimiza sezeryan normal fark etmez.
Toprakdag Suzii-90 masallah sağlıcakla al kucağına canım aklım burada ki arkadaşlarda bu süreci en güzel stressiz atlarmtın inşallah 🤲😊
Suzii-90 Toprakdag benim sıkıntı seker suanda canım ne yesemde yukselmese diyorum insallah ay sonuna bekliyorum artık hayırlısıyla 37 de dikiş alınacak insallah zamanında aliriz kucagimiza senin bebis nasil sen nasılsın ne kadar oldu doğum yapali
nzlm45 Kızlar akşama kontrolüm var 2 hafta oldu gitmeyeli, bana dua edin, hem heyecanlıyım, hemde bebek ve Rahim açısından sıkıntı var mı diye de korkuyorum, inşallah güzel haberler alırım, ağrılarım var çünkü
Toprakdag Suzii-90 bebek 23 günlük oldu bende toparlandım çok şükür bebekle ilgileniyorm gazlı bir bebek 😊 Şekerin yükselmesin diye paketli gıdalardan karbonhidrat ve şekerden uzak duruyorsun dur zaten et ve sebze ağırlıklı tüketirsen daha iyi olur inşallah
Nagehan34 Gulbeyazk merhaba hayır doğum yarın olacak kısmetse 14:30 gibi, inşallah sağlıkla kavuşuruz birbirimize
Kelebekler Kızlar selam bugün(39+5) doktor dikişin bi kısmını alabildi diğer kısmını alamadı doğumda alırız dedi. Bugune kadar dikiş tutmuş bebeği dikişi alırken keseyi görüyorum dedi. şimdilik normal dogum olacak gibi gözüküyor Allah izni ile artık kontrollerimiz 3-4 gunde bir oluyor darısı tüm bekleyenlerin basına inşallah
Tubbbbbbbbb Kelebekler ne kadar acilmaniz oldu spyledi mi bana da oyle geliyor sanki dikis alinca Zaten var olan aciklikla yakin zamanda normal dogum olur diye ama hayirlisi olsun hakkimizda
Suzii-90 Kelebekler benimde 37 de alınacak canim dikişler senin dikişler yeni mi alındı bana doktorum 37 den sonra dikiş istemiyoruz artık bebek gelsede problem değil dedi
Mel-in7dain Kelebekler gününüz çok güzel dikişli olup bu haftaları görebilmek ne büyük mutluluk. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 💫