gizemozdemir1990 nzlm45 benim kasilmam olmuyor ama zorlaniyorum gobegimden. Oturarak corap giyiyorum ayagimi capraz kaldirip, camasirimi da oturarak degistiriyorum. Ayakta gitmiyorum camasir veya tayt
nzlm45 gizemozdemir1990 anladım, ben biraz bişey olur mu diye korkuyorum yaparken belki de ondan oluyordur
gizemozdemir1990 Suzii-90 basindan beri 1 hafta geriden geliyor. Doktor genetik bu dedi. Ama bu hafta 2ye cikti gerilik. Doktor hic sorun etmiyor valla anlamadim
Suzii-90 gizemozdemir1990 1 hafta 2 hafta geriden veya ileriden gitmesi sorun değil canim o yuzden belki geç döllenme olmuştur o yüzdendir busraninda 1 hafta geriden geliyodu bak doğurdu aldı kucağına onlar sıkıntı değil cnm insallah sağlıkla alirsin kucağına
gizemozdemir1990 nzlm45 bence de ondan, doktor kendini cok dinliyorsun diyor ama napalim korkuyoruz hep😌
Suzii-90 nzlm45 ben 34.haftadayim canim senin haftalarında öyle bi sorun yaşamadım ama herkesin bünyesi rahim ağzı uzunlugu farklı ondan olabilir kontrole gidince doktoruna sor canim magnezyum kullaniyo musun o da iyi geliyo kasılmalara falan
Toprakdag Suzii-90 masallah sağlıcakla al kucağına canım aklım burada ki arkadaşlarda bu süreci en güzel stressiz atlarmtın inşallah 🤲😊
gizemozdemir1990 Suzii-90 masallah busra kilosu baya iyi dogurdu, bizimki zayif baya ama babasi da 40.haftada 2250 dogmus. Ne bileyim insan 3 kg cocuk istiyor ama bu gidisle benimki 2,5 zor olur
iremgun gizemozdemir1990 sağlıklı olsun kilo önemli değildir ya tabi istiyor insan😊 kilo takibine ne zaman başlanıyor yani evet şimdi bizim de ölçülüyor ama kilo takibi 18. Haftada önemli mi?
Suzii-90 gizemozdemir1990 olur canim 2 buçuk bu haftalarda kilo aliyo bebek bide genetik olabilir gercekten 40.haftada 2250 doğmuş babası baksana normalde o haftalar 4 e dayanan kilo olur bebekte çünkü son zamanlar daha çok alıyormuş galiba
gizemozdemir1990 iremgun bana 28.haftaya kadar hic kilo soylemedi doktor, 28den beri de ben sordugum icin soyluyor.
gizemozdemir1990 Suzii-90 evet saglikli olsun zayif olsun, dogunca alir diyorum bende. Ay valla bu annelik daha dogurmadan ne zor seymis, 31 yasindayim o kadar bekledim cocuk icin ama hala cahilmisim hic bilmezdim valla boyle zor olacagini☺️
iremgun gizemozdemir1990 benim de 15den beri söylüyor ama bir önemi var mı emin değilim bu haftalarda.
gizemozdemir1990 iremgun sanirim kilo degilde, bas ve karin cevresinin olcusu ve bacak ve kol kemik boylari onemli. Onlar duzenli gelisiyor mu diye bakiyorlar sanirim
Suzii-90 gizemozdemir1990 öyle canim görmeyince bilemiyosun herkesin iyi geçince insan sanıyorki benimde aynı olur neyse cnm napalim sağlıklı olsunlarda önemli olan o
iremgun gizemozdemir1990 evet ben de öyle biliyorum. O yüzden daha çok kol bacak uzunluğu ve baş ölçümüne bakıyorum. Uyumlu mu diyeç Pek kilosuna dikkat etmemiştim açıkcası.
gizemozdemir1990 iremgun bende oyleydim ama simdilerde az kaldi kilo alsin istiyorum ama bakalim insallah 2,5 u bulurum🙏🏻